上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 31) 27/6 改為夜晚唱k 團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.2k

引用:
原帖由 laitak311 於 2009-6-27 05:19 AM 發表 查看引用來源

方便講下佢做咩工作?
佢自己開公司.大廠同埋東南亞有廠...............

引用:
原帖由 laitak311 於 2009-6-27 05:18 AM 發表 查看引用來源

等等,你窮既定意係點?
我窮既定意係連停車場都要諗唔知交唔交住好喎
你窮既定意?係咪果個月得5萬蚊用?改得哩樣又改唔到果樣咁叫窮?
好有道理喎................:smile_o12:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-27 05:19 AM 發表 查看引用來源
而家都一齊呀:smile_o08: :smile_o08:
係呀... 今日先見完佢 -.-" 佢渣走左架SLK200, 放返部TT係度..
比我聽日渣出去SOHO食飯呀麻...
你知啦 我部GTI又壞左.. SL500 我阿哥明天又要渣...

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-27 05:19 AM 發表 查看引用來源

-.-" 咁又無. 到我有車時已經有經濟基礎啦.....
我係細個果時窮... 1日只食1餐
oo!!你有今日咁既成就,真係好

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-27 05:18 AM 發表 查看引用來源

試過啦!! 我以前細個住田景邨架!!!~~~
幾耐既事呀:smile_o08:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-27 05:21 AM 發表 查看引用來源
好有道理喎................:smile_o12:
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: 死佬..............

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-27 05:21 AM 發表 查看引用來源

佢自己開公司.大廠同埋東南亞有廠...............
你地車牌既數字係42?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-27 05:21 AM 發表 查看引用來源
多謝多謝

引用:
原帖由 laitak311 於 2009-6-27 05:22 AM 發表 查看引用來源

oo!!你有今日咁既成就,真係好
:smile_o10: 唔多唔少係因為我EX啦! 同埋我屋企都開左公司..
我而家係公司幫手

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-27 05:22 AM 發表 查看引用來源

係呀... 今日先見完佢 -.-" 佢渣走左架SLK200, 放返部TT係度..
比我聽日渣出去SOHO食飯呀麻...
你知啦 我部GTI又壞左.. SL500 我阿哥明天又要渣...
原來係咁既:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆