上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (石竹篇) ~

收藏  |  訂閱
1.5k  35.3k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-28 10:56 PM 發表 查看引用來源
紐西蘭係咪仲有得升呀:smile_41:
睇會 70% .........:smile_13:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-28 10:58 PM 發表 查看引用來源

睇會 70% .........:smile_13:
咁典算呢....... 份定期贖唔贖好呢....:smile_41:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-28 11:00 PM 發表 查看引用來源
咁典算呢....... 份定期贖唔贖好呢....:smile_41:
投資.投機有風險..........都要計.
你要睇時間.風險同收益..................

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-28 11:03 PM 發表 查看引用來源

投資.投機有風險..........都要計.
你要睇時間.風險同收益..................
我冰有咁多時間睇...:smile_42:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-28 11:05 PM 發表 查看引用來源
我冰有咁多時間睇...:smile_42:
唔係要成日睇係你每段睇幾長時間.同你定嘅止賺止蝕.
你識打牌嗎? 叫四飛食唔出.絕章可自摸.但運氣不可恃.......
紐元 20 週有上 720-725. 但跌你係會止蝕平倉嗎?

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-28 11:13 PM 發表 查看引用來源

唔係要成日睇係你每段睇幾長時間.同你定嘅止賺止蝕.
你識打牌嗎? 叫四飛食唔出.絕章可自摸.但運氣不可恃.......
紐元 20 週有上 720-725. 但跌你係會止蝕平倉嗎?
我唔識打麻雀o架

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-28 11:14 PM 發表 查看引用來源
我唔識打麻雀o架
叫四飛食唔出.絕章可自摸.但運氣不可恃.......
但呢個你知就係啦........

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-28 11:16 PM 發表 查看引用來源

叫四飛食唔出.絕章可自摸.但運氣不可恃.......
但呢個你知就係啦........
o個 d 係定期, 都唔係炒炒o下既.... 我唔識o架, 見亞妹蝕左咁多,
想同佢轉買 d 股票渣住, 好過渣住 d 紐西蘭:smile_42:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-28 11:18 PM 發表 查看引用來源
o個 d 係定期, 都唔係炒炒o下既.... 我唔識o架, 見亞妹蝕左咁多,
想同佢轉買 d 股票渣住, 好過渣住 d 紐西蘭:smile_42:
即係佢有紐元定期.蝕緊?
你轉中移啦. 20 週收益高過佢.
首兄.咪有提議

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-28 11:26 PM 發表 查看引用來源

即係佢有紐元定期.蝕緊?
你轉中移啦. 20 週收益高過佢.
首兄.咪有提議
份定期係呢幾日到期, 我見 d 紐元升ing,
如果做多一個月又驚佢跌番, 所以都想佢贖左去,
但依家又未係入市時機......:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆