上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 **貶貶** 於 16/6/2009 02:55 發表 查看引用來源

真係想吊鬼你呀~~!!!:smile_o02: :smile_o02:
係就快..唔好等禮拜~~~~~~:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-6-16 02:57 AM 發表 查看引用來源

妖~~!!!仲諗住我黎TIM~!!!!算撚數:smile_19: :smile_19:
咩呀..妳岩岩先話貶貶...我點知即:smile_27:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-6-16 02:55 AM 發表 查看引用來源

吊..9吹麻..係人都知啦...
唔係我重可以做得D咩出樣吖~~!:smile_o06:

引用:
原帖由 香奈兒少女 於 2009-6-16 02:56 AM 發表 查看引用來源

:smile_19: 我肯定爸爸會把我扔出門口...有辱他的家族名聲.....................
咁都會既咩~!!咁人靚比人欣賞都5得...:smile_47:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 16/6/2009 02:56 發表 查看引用來源

做咩5撚信我WO~~:smile_47: :smile_47:
我幾時唔撚信你呀..仲想問你幾時..邊度..人物添~~~~~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-16 02:59 AM 發表 查看引用來源

咩呀..妳岩岩先話貶貶...我點知即:smile_27:
咁算LU...:smile_19:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-6-16 02:58 AM 發表 查看引用來源

我都係唔想妳思埋一二面即:smile_51:
/
發吓春夢又唔撚得咩~!?:smile_o06:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-6-16 03:01 AM 發表 查看引用來源

咁算LU...:smile_19:
咁都計...:smile_42:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-6-16 02:59 AM 發表 查看引用來源

唔係我重可以做得D咩出樣吖~~!:smile_o06:
西樣你好撚惦架..

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-6-16 03:01 AM 發表 查看引用來源
/
發吓春夢又唔撚得咩~!?:smile_o06:
唔係唔得..唔好咁撚多囉:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆