上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 10)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.1k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 04:24 PM 發表 查看引用來源

我都想呀.. 我走左無人睇住我D狗呀............
諗住放假REST 一下... 因為下星期個客黎就會好BUSY..........
叫屋企人幫你睇住三幾日先囉.........

引用:
原帖由 kjill39 於 3/6/2009 16:27 發表 查看引用來源

今晚我唔上來喎:smile_o03:
真係架~~~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-3 04:26 PM 發表 查看引用來源

今晚打算唔上來喎!!:smile_o04:
如果我而家唔訓的話
你唔上黎又叫人陪你..............:smile_o10:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-6-3 16:26 發表 查看引用來源

因為有女仔講過話有囉.....:smile_13:

不過好多女仔都話無....唔知係咪玩鬼我...:smile_45:
我建議你去女人版度問下d女仔 :smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-3 04:27 PM 發表 查看引用來源
我地尼度夠哂熱鬧梗係快啦,而且個個都係吹得之人。
我地既打邊爐團搞成點呀
夠12人未呀........
同埋費用係幾多.......
要唔要訂位架........
同埋邊間酒樓呀......
係wo.....唔夠12個都ok啦...人有人多食..少有少人食:smile_13: ..
甘即係洗唔洗訂位呀小鬼:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 yy5594 於 3/6/2009 16:27 發表 查看引用來源
我地尼度夠哂熱鬧梗係快啦,而且個個都係吹得之人。
我地既打邊爐團搞成點呀
夠12人未呀........
同埋費用係幾多.......
要唔要訂位架........
同埋邊間酒樓呀......
唔夠12個都成行架喇~~~ 而家仲睇緊邊間抵~~~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-6-3 04:26 PM 發表 查看引用來源
我好耐無打麻雀啦....:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
我都係呀.. 講起都想打!!!!:smile_o03:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 3/6/2009 16:29 發表 查看引用來源

係wo.....唔夠12個都ok啦...人有人多食..少有少人食:smile_13: ..
甘即係洗唔洗訂位呀小鬼:smile_38: :smile_38:
應該都會訂位呀~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-6-3 04:29 PM 發表 查看引用來源

我建議你去女人版度問下d女仔 :smile_o01:
出過post 喇.....無咩人回.............人地以為我低低地添:smile_38:

妳好呀~~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-3 04:28 PM 發表 查看引用來源
玩第二樣囉~~~
咁玩咩好?!?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆