上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-27 04:21 PM 發表 查看引用來源

心中有$可能第2隻C子冲!赢到你吾信!
咁講法, Kiss my ass! 啲飛係伯樂(白落).

羊兄,劍兄今次7場又有吹簫馬出,點睇?上次重磅都後追弟2、今次又係這3隻奬金馬

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2017-6-27 04:50 PM 發表 查看引用來源
羊兄,劍兄今次7場又有吹簫馬出,點睇?上次重磅都後追弟2、今次又係這3隻奬金馬
希望今次還盅二重奏!

矮大師,劍師兄請教一問题,如第6埸5号现w2.2 p2.3係攪乜鬼?

引用:
原帖由 daygou 於 2017-6-27 05:39 PM 發表 查看引用來源
矮大師,劍師兄請教一問题,如第6埸5号现w2.2 p2.3係攪乜鬼?
冇咩特別、暫時買w既人多過買位置!稍後会自動調整返!因為馬友追返位置、吾会咁筍好分過W!

引用:
原帖由 daygou 於 2017-6-27 05:39 PM 發表 查看引用來源
加程, 又係由亞蔡拉走, 應好打有限, 照睇係孭多過去馬, 同場對手多的是.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 06:31 PM 發表 查看引用來源

加程, 又係由亞蔡拉走, 應好打有限, 照睇係孭多過去馬, 同場對手多的是.
呢場要買得醒目先得!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 06:31 PM 發表 查看引用來源

現時對比非常之對板, 因Q營業額係前1, 不過PQ就前6, 所以做成獨赢2.3, 位置2.3係騏驎怪.

引用:

七場吹蕭落到咁重飛, 又出孖蕭, 唔係他, 就是他, 照睇唔會一隻都無入圍卦! 會長又落後於大市, 如果唔執番兩三場, 五台山今季要除名, 係好少可.

最怕就係這一招, 個個都唔會信係吳長進, 佢就係主力擺在吳長進身上, 這才攞命.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 06:40 PM 發表 查看引用來源

七場吹蕭落到咁重飛, 又出孖蕭, 唔係他, 就是他, 照睇唔會一隻都入圍卦! 會長又落後於大市, 如果唔執番兩三場, 五台山今季要除名, 係好少可.
吾長進冷人上見紅馬、大叔上次入冷Q被追熱!
会長黑氣完未:096::096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆