上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

好攰丫~ :028: :028: :028:

工作休息再工作~ :025:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-7 02:19 PM 發表 查看引用來源

行得正企得正又點會比人串呢~ :025:
檢討吓啦~ :096: :096:
[行得正企得正又點會比人串]:030: ...啊~~原來係咁既,我會抄低、記低、mark低、寫低妳呢句金句,終有一日我會用得著,咪蝦我無記性,當有人同我投訴比人蝦,比人吋既時候,就會用得著:025: 。

引用:
原帖由 小紅帽^^ 於 2009-5-7 04:57 PM 發表 查看引用來源

hahaha~~笑死~~
支持小白~:036:
嗯,抄多個人名先:025: ,支持嘎嗎,掂晒喇。 :096:

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-7 05:24 PM 發表 查看引用來源

不過我曬極都唔黑架,黑左兩日就白返~~~~
艾也~~紋身都未有時間研究忝
哈,好難想像妳黑左既情況,哈,應該會實DD。:036:

引用:
原帖由 catcatpig 於 2009-5-8 02:26 AM 發表 查看引用來源
新人唔可以猛架咩!!佢過獎姐......!你唔信可以問下chris我係米新人架!!
佢係新既猛人。:071:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-8 11:21 AM 發表 查看引用來源

[行得正企得正又點會比人串]:030: ...啊~~原來係咁既,我會抄低、記低、mark低、寫低妳呢句金句,終有一日我會用得著,咪蝦我無記性,當有人同我投訴比人蝦,比人吋既時候,就會用得著:025: 。
好丫~
你快D習低添丫~ 以免又唔得啦~ :025:

乜【比人串】 = 【比人蝦】架咩~

請大家為小白評評理~!! :023: :023: :023:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-8 11:31 AM 發表 查看引用來源

哈,好難想像妳黑左既情況,哈,應該會實DD。:036:
唔知會長黑咗又會係點架呢~ :096: :096: :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-8 11:52 AM 發表 查看引用來源

唔知會長黑長又會係點架呢~ :096: :096: :096:
妳講咩[ 會長黑長]呀?:030:

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-8 11:36 AM 發表 查看引用來源

佢係新既猛人。:071:
猛人~~~ :023: :023: :023:
小白好想見識吓 :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆