上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.1k

回覆 #1405 lmkandy 的帖子

你唔好甘既樣喇:097:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-6 06:38 PM 發表

超高水,今次和味啦。:071:
我搵唔到你呀:043::043::043:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-6 06:38 PM 發表

超高水,今次和味啦。:071:
今晚本港台現場直播中国 vs 瑞典....奧足

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-6 06:39 PM 發表

我搵唔到你呀:043::043::043:
我等緊新no出,遲d話你地知。

水手,心跳,東京
殺殺殺

仲有陳陳個大波波

日本妹好嘢:131::131:我以後會睇多d AV以示報答:096::096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-8-6 18:42 發表

我等緊新no出,遲d話你地知。
尋晚聽到大陳講要出多一個電話號碼,其實聽完有d唔開心,明白到佢要出個新號碼係因為我地成班人打太多電話比佢,令到佢原本個電話服務計劃爆得太勁先要出多一個電話計劃黎頂住,個人覺得自己煩得佢太多都幾唔好意思,雖然以一日計我其實都係打一次到兩次比佢,但如果諗下我地成班巴打十幾人每人一日打一到兩次都已經好甘,我唔知我自己既一次兩次算唔算多,或者可能我最多都未定,我建議各位巴打以後盡量以pm搵佢會比較好,起碼唔會影響到佢生活,佢見到pm又一定會回既,唔知各位巴打點睇呢....:023:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-8-6 18:50 發表
日本妹好嘢:131::131:我以後會睇多d AV以示報答:096::096:
你已經好多百gb av係硬碟仲要睇多d,你小心x盡人亡丫...:071:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-8-6 06:50 PM 發表
一陣上去嘅費用全靠日本妹史幫沙。:071::098:

回覆 #1420 大數陳 的帖子

陳蛇:097: :097: :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆