上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

:122:

9843        09-JUN-2007
15:33        沙田
星期六        連贏位置Q        7 場    5 再度豪情 + 6 飛快勇 +
           13 暗飛聲 $20        $120.00

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 03:33 PM 發表

你要左6係咪呀???唔啦...我唔揀多隻啦...要就係5...但係不如呢場慳慳地齊齊要番隻6算...:096:
太遲啦....

4  超理想  ok mA??

哇哈哈 中13號W/P..:098: :097:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-9 03:36 PM 發表
4  超理想  ok mA??
當然OK ,我中埋Q/QP...:122:  哇哈哈哈...發達啦...:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 03:29 PM 發表
第7場 冷門13 搏佢入腳,正路要番12,6 好似走唔甩.第4隻先要番4.:023:
你係得既...:131: :036: ...

WOW , CONGUALTION:098: :098: :098: :098: :036: :036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 03:38 PM 發表

當然OK ,我中埋Q/QP...:122:  哇哈哈哈...發達啦...:036:
哈...恭喜你啦...哈....我都仲係等緊真正既機會...:096:

AA:

WANT SEE YOU WIN MORE

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 03:37 PM 發表
哇哈哈 中13號W/P..:098: :097:
我地賫組合如果係買孖寶就肥仔....:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆