上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

有无人知道西兄既邮箱地址啊?知道的讲一下喇!无言感激啊!

引用:
原帖由 koloman 於 2006-9-26 09:56 PM 發表
做咩唔繼續撐?你唔撐我都唔會無啦啦鬧你,
不過做每樣野之前唔該睇清楚先好嘈,
到人嘈返你就撐,又搵唔到理由去撐,
呢個西兄既post,我都唔想同你係度嘈,
不過想講你知,呢個post好多人睇,
比人睇到你咁魚就唔好 ...
正一低能,都幾好笑,就黎捉我錯字,
本身都唔想理你,但係又唔扺得你咁on九(戇鳩呀豬西)要唔要再捉字?
我唔打個瘀字就係唔想講咁白呀,明未呀小朋友??
見到你咁真係慘,傻又傻唔晒,又未去到白痴咁,
而家你明我點解唔打啦,比小小位你落台仲撐,笑鳩死人,哈哈~~~:011:

引用:
原帖由 koloman 於 2006-9-26 09:58 PM 發表
同意,真的十分低俗,不是我說的,
講咁低俗就係因為有你d垃圾,唔用番呢d說話你聽唔明架,
九唔搭八,好心你傻就返屋企傻啦,
要搵野嘈我都講過,睇清楚,出去開個新post黎嘈,
唔好係西兄個post度嘈,ok???  <------

~
:011::014:

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-26 09:39 PM 發表

bbqboy,其實你唔使咁勞氣同講d低俗o既話,咁會影響人地睇你同西野兄,重中埋d小人計。
小弟無咩記性,但都記得西兄推介6場全中,之後兩場都中,再之後都好似.....
果幾位自認咁有料o既,咪試下破唔破倒西兄個 ...
唔用番呢d說話d廢人聽唔明,係要咁同佢講
佢先會明~~:014::014:

引用:
原帖由 howtolose 於 2006-9-26 10:04 PM 發表

咁西野幾時再post呀??

不過我一次睇完西野所有post學睇盤, 但都係9中4鈔....其實好似都無mud大不了 :008::008:
無乜大不了可以唔睇,不過想講,你睇唔明,輸左唔代表西兄教d野冇用?
因為你同我一樣都係初學者,邊有可能真係睇一次,之後場場波都估得到,
唔好引我笑啦~~~:014:

引用:
原帖由 koloman 於 2006-9-26 10:43 PM 發表
低俗不堪,唉....
我都好過你d垃圾係度無無聊聊搵野嘈,
琴晚比左機會你落台今晚又黎,
真係好得閒咩?
我再講最後一次,要嘈就出去開個新post,ok??
唔好咁白痴,係唔係唔識字...~~~:011:

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-26 10:25 PM 發表

唔知,我都等緊。
你覺得好,可以繼續睇,覺得無mud大不了,可以唔睇:013::013:
西兄如果冇呃我今晚應該會開post,
我之前係msn問過佢,唔知係唔係而家 =  =:011:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆