上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  44.7k

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 06:06 PM 發表 查看引用來源

咁姐姐如果唔係想有下文, 你去撩其他師兄嘅時候, 唔怕令佢哋唔會咩?
呢度好似得你誤會咋喎😅

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-4 06:09 PM 發表 查看引用來源

呢度好似得你誤會咋喎😅
咁可能我真係入錯版留錯言……

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 06:06 PM 發表 查看引用來源

咁姐姐如果唔係想有下文, 你去撩其他師兄嘅時候, 唔怕令佢哋唔會咩?
師兄,其實呢,會出手既人,係你見都見唔到時已出左手.
仲邊會係呢度撩撩下咁慢,出黎玩,你撩得人,女方就算有心都要被你氹得開心先架嘛,係咪先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-4 06:13 PM 發表 查看引用來源

師兄,其實呢,會出手既人,係你見都見唔到時已出左手.
仲邊會係呢度撩撩下咁慢,出黎玩,你撩得人,女方就算有心都要被你氹得開心先架嘛,係咪先?
師兄可否分享下點樣氹啲女?😍😍

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 06:16 PM 發表 查看引用來源

係唔係多數pm好啲? 見其他師兄好多時都係pm人, 我未有成功個案所以大家唔好笑我

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 06:25 PM 發表 查看引用來源

係唔係多數pm好啲? 見其他師兄好多時都係pm人, 我未有成功個案所以大家唔好笑我
呢度咁咁多師兄,女人就得幾個,你都要突圍而出先得架

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 06:16 PM 發表 查看引用來源

講真既,我從來唔主動,所以唔好以我做例子,跟我只會教壞師,哈哈。
但首先你要有女人想要既野,再主動出擊。
女人被你食,都想睇你有咩驚喜,雖知女人最介意你重唔重視佢,唔係要當佢公主,但你要有個人魅力吸引佢,即你一言一行都要有主見同爽快。
當然我唔敢講咩女都得,事實上你亦唔會咩女都想要掛,係咪先。

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 06:25 PM 發表 查看引用來源

pm,你問樓主,應該收唔少。你問佢咩反應,pm係最低消費,對白講咩先最重要。
男人唔討厭,收pm都唔少啦,講真的。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-4 07:01 PM 發表 查看引用來源

pm,你問樓主,應該收唔少。你問佢咩反應,pm係最低消費,對白講咩先最重要。
男人唔討厭,收pm都唔少啦,講真的。
pm都係嗰D啦
問我要wechat呀之類

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-4 07:15 PM 發表 查看引用來源

pm都係嗰D啦
問我要wechat呀之類
一出po就一定收到pm

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆