上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.1k

佢應該重顧慮緊之前搞大左妳個肚既事,不過佢應該可以好快overcome 到

佢好似驚攪大你,有D 陰影
比D 時間慢慢接受啦

引用:
原帖由 akitty 於 28/3/2018 04:53 發表 查看引用來源
bb大嫂去左渡蜜月既第三晚。。
今日老公仔要加班未收工。。
於是我又係買左餸返屋企煮定飯等佢過來食。。

食完飯都差吾多9點幾。。
老公仔又諗住坐多陣就返屋企。
我就拉住佢話吾好啦,今晚係度過夜啦又 ...
可能真係攰先會冇咩心情搞
搵晚冇咁攰再試下睇下情況點

搵日放假無咩壓力先至再試過咯
有時攰得滯都會無feel

我都覺得係上次搞大你個肚有陰影,好驚又出事

引用:
原帖由 GrandCarousel 於 2018-3-28 07:56 AM 發表 查看引用來源
佢應該重顧慮緊之前搞大左妳個肚既事,不過佢應該可以好快overcome 到
搞大左個肚先知道佢咁濫,有d接受唔到!

我唔覺得係壓力,可能係嫌棄但又唔捨得囉!

引用:
原帖由 Waiyanbbchu 於 2018-3-28 01:42 PM 發表 查看引用來源

搞大左個肚先知道佢咁濫,有d接受唔到!

我唔覺得係壓力,可能係嫌棄但又唔捨得囉!
:smile_13::smile_13::smile_13:
濫。。。係咪者係講緊我呀~
。。。。
甘我都知道之前係有段時間係玩大左既。。
但又吾係到搞大左bb佢先知既。。

一齊之前,佢已經知道,
所以而家一齊之後我都無去玩。。
就算去飲酒,多數都會報告一聲,或者係同bb去。

定其實佢真係嫌棄我。。。
吾想同我一齊啦,但又內疚講吾出口呀??:smile_13:

希望真係只係壓力,攰而影響到老公仔啦~:smile_13:

引用:
原帖由 akitty 於 28/3/2018 16:27 發表 查看引用來源

:smile_13::smile_13::smile_13:
。。。。

一齊之前,佢已經知道,
所以而家一齊之後我都無去玩 ...
唔好亂諗
同得你一齊就證明咗你嘅好與唔好都已經被接受
況且你之前玩多咗嘅原因都係情有可原

引用:
原帖由 akitty 於 2018-3-28 04:27 PM 發表 查看引用來源

。。。。

一齊之前,佢已經知道,
所以而家一齊之後我都無去玩 ...
我覺得佢應該係因為之前大肚既事有陰影…… 硬左就念起自己有份結速一個生命之後就咁了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆