上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  98.9k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-19 11:23 AM 發表 查看引用來源

黑暗之夜重重呀呀~
应该是白日啦,大小姐夜晚也去拍?:smile_35:

引用:
原帖由 mysen 於 2017-10-19 02:57 PM 發表 查看引用來源

应该是白日啦,大小姐夜晚也去拍?:smile_35:
黑暗之夜去啪啪不是去拍照片

早安:smile_o15: ,大小姐应该忙着:smile_o11:

早晨呀~掛住大家呀~影到最後一個地方~攰攰攰...
同bf 都普普通通做左3次~都冇咩特別故事,...
bf又比較保守...唔比影裸照...最多係少少sexy..dd~~
好喇...又要梳洗化妝出發~有時間再傾~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-21 01:41 PM 發表 查看引用來源
bf又比較保守...唔比影裸照...最多係少少sexy..dd~~
做得三次很小呀
往後日子在酒店要一日一Q😄😄你硬要影sexy 露linlin。。他也要接受??因為你是大小姐wo
返來hk 要罰罰😯😯😯😕😕幾天也不出現@@!!@@
Bf 啪得你爽嘛,我預期你做左十次啦
😪😪😪😪有含他jj ??
我地2.30pm
搞一個wedding 令人發瘋及痴線㗎😣😣

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-21 01:41 PM 發表 查看引用來源
唔比影裸照 sexy也ok 啦:smile_o01:

大小姐今日飞返来吗?
:smile_35:

引用:
原帖由 mysen 於 2017-10-24 10:53 AM 發表 查看引用來源
大小姐今日飞返来吗?
:smile_35:
返到屋企喇~係飛機都訓到~唔休息喇...
hea 到夜d先訓..習慣一下d時差~
男朋友就一落機就返公司...我就放到月尾先返工~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-24 11:48 AM 發表 查看引用來源

返到屋企喇~係飛機都訓到~唔休息喇...
hea 到夜d先訓..習慣一下d時差~
男朋友就一落機就返公司...我就放到月尾先返工~
Yo😀
你真是大小姐
不回公司看一看
時間過得快你又影完相回來了@):-  

有冇10次啪啪呀~

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-24 01:03 PM 發表 查看引用來源

Yo😀
你真是大小姐
不回公司看一看
時間過得快你又影完相回來了@):-  

有冇10次啪啪呀~
冇成日拍~好攰呀~
打過返工司,冇咩特別野~慢慢放完假先返去攪~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆