上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 03:12 PM 發表 查看引用來源

呢個梗知啦, 斬左條水喉, 條水喉裡面仲有水架嘛, 梗係要放水先乾啦...:smile_45:
我指放完水之後, 唔係仲有1-2%會中下化?
我諗起一個technical term
消防"鄧"水
我估陳大文應該明白

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 03:14 PM 發表 查看引用來源

誤會左添:smile_13:
所以⋯小心小心⋯武功全失⋯就算可以做到神之手都愈__愈傷心

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 03:12 PM 發表 查看引用來源

呢個梗知啦, 斬左條水喉, 條水喉裡面仲有水架嘛, 梗係要放水先乾啦...:smile_45:
我指放完水之後, 唔係仲有1-2%會中下化?
結紮以後會再接通的機率大概是千分之一,絕大多數的民眾認為進行輸卵管結紮後,可以放任做愛做的事,也不會提心弔膽會懷孕。在醫學上本來就沒有百分之百避孕方法,輸卵管結紮和口服避孕藥是擁有最低的懷孕率,約為千分之一至千分之二,所有的避孕方式,都有可能有一定的失敗比例。

無1-2%既, 但唔保證一定唔會中獎囉

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 03:13 PM 發表 查看引用來源

扮晒野:smile_30:
氹到你開心咪得囉:smile_o13:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 15:18 發表 查看引用來源

我諗起一個technical term
消防"鄧"水
我估陳大文應該明白
你咁pro既? 睇來...
雖然我係工程佬, 又知你講緊咩, 不過呢範就...唔多曉:smile_30:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 15:23 發表 查看引用來源

所以⋯小心小心⋯武功全失⋯就算可以做到神之手都愈__愈傷心
自從個次, 同佢玩我都好專心望住佢做咩:smile_22:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-30 16:20 發表 查看引用來源

結紮以後會再接通的機率大概是千分之一,絕大多數的民眾認為進行輸卵管結紮後,可以放任做愛做的事,也不會提心弔膽會懷孕。在醫學上本來就沒有百分之百避孕方法,輸卵管結紮和口服避孕藥是擁有最低的懷孕率,約 ...
咁冇野係百份百既, 六合彩都有人中...:smile_39:
http://www.famplan.org.hk/fpahk/ ... .asp&nsrhref=13

都係乖乖帶兔兔, 等老婆...:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 05:09 PM 發表 查看引用來源

你咁pro既? 睇來...
雖然我係工程佬, 又知你講緊咩, 不過呢範就...唔多曉:smile_30:
唔係行家來呀,但願我做工程,咁我就差不多做硬工程之花啦!成個地盤搵條女都無,有個鄭欣宜都變林家欣啦,哈哈

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-30 17:19 發表 查看引用來源

唔係行家來呀,但願我做工程,咁我就差不多做硬工程之花啦!成個地盤搵條女都無,有個鄭欣宜都變林家欣啦,哈哈
咁又係呀, 開講都有話, Civil三幾年, 豬扒都變貂蟬:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 05:10 PM 發表 查看引用來源

自從個次, 同佢玩我都好專心望住佢做咩:smile_22:
無論點專心都好⋯有d野係意外 XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆