上一頁下一頁
發新話題

删了

收藏  |  訂閱
2.4k  226.4k

讚成,有時男人就係咁賤(可能包括我),當以為你唔知,或知而唔出聲,就會玩得更過份,你應直接同佢傾,迫佢快啲選擇,就算最壞打算都未必唔係好事,你還有青春,又無小朋友負擔,反正你而家唔出聲就等如咗一半...
發洩夠麻醉夠就好好想清楚自己將來吧

29一於返香港重新開始!

反香港你們有機會

睇相

⭐️⭐️🌙⭐️召喚29🌙🌙⭐️Tom tom 有冇去你家

一段緍姻,經常分格異地真係好容易出問題,如果雙方平時沒有溝通更加容易,問題係29 願意放棄美國居留權,同樣妳老公也會作出一部份放棄嗎?但放棄未必可以輓救這段緍姻,再想如果唔去輓救當初又為何結婚呢?我各得不輓救這樣是未盡全力去完成緍姻責任,29妳又會點選擇呢?以我自己來說我從來也沒有想過離婚(因為結婚不是為了離緍而結)就算真的出了問題都會盡力輓救。
引用:
原帖由 殘傑 於 2015-7-30 09:21 AM 發表 查看引用來源
睇相

Back to. Basic what is love
引用:
原帖由 已婚 於 2015-7-30 09:41 AM 發表 查看引用來源
一段緍姻,經常分格異地真係好容易出問題,如果雙方平時沒有溝通更加容易,問題係29 願意放棄美國居留權,同樣妳老公也會作出一部份放棄嗎?但放棄未必可以輓救這段緍姻,再想如果唔去輓救當初又為何結婚 ...

好其一問29妹其實點解要移民?你又冇小朋友(我父母為了我才移民)你在香港應該有樓有事業?

看來結局都離唔開一個離字,真可惜

愛情只係短暫,點解這樣說?一對情女就是因為愛而連在一起,這時愛情出現了除之而來的就是激情,激情過後人就會慢慢習慣,有些人就會選擇一個從新的愛情又所謂的貪新忘舊,但有些人也會在愛情及激情過後衍生感情,這種感情內裡包含了諒解(互相體諒, 互相遷就,互相支持)這個時候就會結為夫婦,由於現今太多人維護自己利益,所以欠缺了或忘記了(諒解)所以離婚的情況也普遍了。(愛情永遠是短暫,感情才是可長久)到最後請大家記住,不要忘記諒解,盡力保持當初。
引用:
原帖由 galex888 於 2015-7-30 10:07 AM 發表 查看引用來源
Back to. Basic what is love

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆