上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.3k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 09:34 PM 發表 查看引用來源

咁我都要做野架嘛 ~~~ 返到黎又要出 POST  !! 邊有可能個個回 POST 呀
前排人地冇新 POST 咋...... 趺到去第 3版呀 ......
你地邊個讚過我既 ! 話鍾意我淫呀 ~~ 個 D 我記得既 ! 所以咪有 D 人會有 我 MSN 有 ...
都係露妹你講得岩...果d成日叫人比msn果d係引版周圍都係
我地呢d墨墨係後面支持你既....一上黎見到你up左新part就即時上黎回你了

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-7-6 10:01 PM 發表 查看引用來源

收左皮好耐丫
vivi妹呢排生活點啊??工作好忙??好小見到你出post了
你都好耐冇係引版出現了

咁我算唔算係忠心支持者呀?我好多時一出post就回嫁!
引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 09:34 PM 發表 查看引用來源

咁我都要做野架嘛 ~~~ 返到黎又要出 POST  !! 邊有可能個個回 POST 呀
前排人地冇新 POST 咋...... 趺到去第 3版呀 ......
你地邊個讚過我既 ! 話鍾意我淫呀 ~~ 個 D 我記得既 ! 所以咪有 D 人會有 我 MSN 有 ...

推番上去先!

引用:

明白辛苦妳啦,妳忙果幾日我都工傷休息冇上黎呀
我知之前個post定依個post玩過密碼同msn,不過果時忙我錯失左個機會
係到出post冇相睇好多人都齋睇架,cd rom可其多,妳都有好多fans呀^^
妳成日都回妳d朋友嗎我有睇到^^可能係我回得太行啦........
我冇做過d咁既行為呀,我都係想吹吓水睇吓post

引用:
原帖由 lucky0125 於 2011-7-6 10:07 PM 發表 查看引用來源

vivi妹呢排生活點啊??工作好忙??好小見到你出post了
你都好耐冇係引版出現了
有回post, 但冇出post姐

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-7-6 10:47 PM 發表 查看引用來源

有回post, 但冇出post姐
hihi~vivi:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 大鵰哥 於 2011-7-6 10:48 PM 發表 查看引用來源
hihi~vivi:smile_o06: :smile_o06:
咪騎劫人地個post丫

引用:
原帖由 viviyyu 於 2011-7-6 10:55 PM 發表 查看引用來源

咪騎劫人地個post丫
哈哈~想搵你傾計MA

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 09:15 PM 發表 查看引用來源

就係辛苦 !!
人地咁辛苦都 POST 上黎 !! 反而仲少左人回 POST
見到人地仲多人回 POST 過我 .....
再係咁 ..... 我唔出 POST 架啦 .........
女人好小氣架咋 !!!
唔好呀,我日日都支持妳架
我好期待妳既post架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆