上一頁下一頁
發新話題

鬼王徵~~~18yrs以上吃喝玩樂朋友 (2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 12:33 發表 查看引用來源

我好少出去食架, 因為幾個同事叫野反黎一齊share
都好AH....

出面咁HOT....

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 12:33 PM 發表 查看引用來源

我好少出去食架, 因為幾個同事叫野反黎一齊share
good ar, hide away from the killing sun :smile_o12:  also can maintain good relationship with 同事

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-17 12:34 PM 發表 查看引用來源

禾邊敢笑你喎
重唔認, 我feel到架

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-17 12:35 PM 發表 查看引用來源

都好AH....

出面咁HOT....
嗯, 又熱又多人, 費時同人迫, 拿拿聲食完又可以做自己野

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-17 12:36 PM 發表 查看引用來源

good ar, hide away from the killing sun :smile_o12:  also can maintain good relationship with 同事
係呀, 咁樣唔使浪費時間排隊等位, 又可以做下自己野

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 12:36 發表 查看引用來源

重唔認, 我feel到架
咁FEEL到禾對你點冇 :smile_35:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 12:37 發表 查看引用來源

嗯, 又熱又多人, 費時同人迫, 拿拿聲食完又可以做自己野
有多餘時間...仲可以整個午睡

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-17 12:48 PM 發表 查看引用來源

咁FEEL到禾對你點冇 :smile_35:
未feel到喎:smile_35:  你成日來去沖沖好難觸摸架ma

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-17 12:49 PM 發表 查看引用來源

有多餘時間...仲可以整個午睡
午睡....咁似大陸既
好少午睡, 通常都係同人msn或上裝睇野囖

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 12:52 發表 查看引用來源

未feel到喎:smile_35:  你成日來去沖沖好難觸摸架ma
禾今日差不多都系樹la喎 :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆