上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 287

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 mickey7788 於 2009-6-11 11:36 PM 發表 查看引用來源

無錯:smile_o12: 無錯:smile_o12:
放左工就唔應該因為工事而唔開心:smile_o10:
做得好:smile_o09:
有份工請...唔知做唔做好..咩都一樣, 但無double pay..而家呢份又唔知重可以捱幾耐...好迷茫呀:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 武仁錫 於 2009-6-11 11:58 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03: 又關番我事
除非元首返來主持大局啦

引用:
原帖由 firewire 於 2009-6-11 11:51 PM 發表 查看引用來源

似乎佢地兩個可以榮升個肥友心理顧問
唔開心會好辛苦架:smile_o03:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-6-11 11:59 PM 發表 查看引用來源

有份工請...唔知做唔做好..咩都一樣, 但無double pay..而家呢份又唔知重可以捱幾耐...好迷茫呀:smile_39: :smile_39:
但呢間公司前景如何??????

引用:
原帖由 mickey7788 於 2009-6-11 11:59 PM 發表 查看引用來源

唔開心會好辛苦架:smile_o03:
你就更加添啦...

引用:
原帖由 firewire 於 2009-6-12 12:02 AM 發表 查看引用來源

你就更加添啦...
y?????我就更加添啦...:smile_o04:

引用:
原帖由 firewire 於 2009-6-11 11:51 PM 發表 查看引用來源

似乎佢地兩個可以榮升個肥友心理顧問
sorry, 我心理變態架,

引用:
原帖由 mickey7788 於 2009-6-12 12:07 AM 發表 查看引用來源

y?????我就更加添啦...:smile_o04:
你唔可以將唔開心寫響塊面度去應酬客人

:smile_o03: :smile_o03: sin返 起碼唔會咁快:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 joan1023 於 2009-6-12 12:08 AM 發表 查看引用來源

sorry, 我心理變態架,
你唔夠我變態~ 仲係好大差距嗰隻~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆