上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  32.9k

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-5 01:18 PM 發表 查看引用來源

sorry,I am 麻甩佬
:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10: 點麻甩呀…

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-6-5 09:27 AM 發表 查看引用來源
Morning all

Same as 樓主, I also 揾30-40歲左右嘅女女做朋友
都歡迎入來一齊吹啦…

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-5 10:59 PM 發表 查看引用來源

樓主睇一個上午又唔見左人.......
咩呀,都無人嚟,悶足成日:smile_o08:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-6-5 11:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10: 點麻甩呀…
我都吾知喎,總之就佬啦:smile_o01:

我好累呀.................

要瞓啦 !!! 各位早抖啦 !! :smile_o06:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-5 11:16 PM 發表 查看引用來源
我好累呀.................

要瞓啦 !!! 各位早抖啦 !! :smile_o06:
哦,你絛友而家先出嚟,一嚟又嗌瞓教,吾得,陪我:smile_o02:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-5 11:17 PM 發表 查看引用來源

哦,你絛友而家先出嚟,一嚟又嗌瞓教,吾得,陪我:smile_o02:
你知你啦..................打得咁...............

快...................我會等到:smile_o16:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-5 10:59 PM 發表 查看引用來源

樓主睇一個上午又唔見左人.......
今晚佢多數唔多會出現的,我估佢要休息啦…

衰左添…佢鋪左頭喎…:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 dolphin311 於 2009-6-5 11:21 PM 發表 查看引用來源

今晚佢多數唔多會出現的,我估佢要休息啦…
我咪成隻攤係度,咩啫,當我透明:smile_o11:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-5 11:20 PM 發表 查看引用來源

你知你啦..................打得咁...............

快...................我會等到:smile_o16:
去街街呀,咁夜嘅:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆