上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 23:35 發表 查看引用來源

好耐之前佢姊妹曾經攞咗張佢老公扯起左既相俾我老婆睇,問我老婆佢老公得唔得?(我老婆都識佢老公)我老婆答佢話ok啦,點知佢突然間問我老婆有冇興趣同佢老公玩?佢姊妹係我老婆舊同事,以前因為工作成日要對鬼佬客,佢成日撩鬼 ...
咁淫都唔出奇吖!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 23:35 發表 查看引用來源

好耐之前佢姊妹曾經攞咗張佢老公扯起左既相俾我老婆睇,問我老婆佢老公得唔得?(我老婆都識佢老公)我老婆答佢話ok啦,點知佢突然間問我老婆有冇興趣同佢老公玩?佢姊妹係我老婆舊同事,以前因為工作成日要對鬼佬客,佢成日撩鬼 ...
如果佢未食過,試下都唔出奇

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-15 23:52 發表 查看引用來源

如果佢未食過,試下都唔出奇
佢同我老婆細個都係外國讀書,俾鬼佬屌過一d都唔出奇

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 23:56 發表 查看引用來源

你話佢都淫,應該有啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-15 23:56 發表 查看引用來源

咁你有冇試探下佢洋腸正定係港腸正

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-16 00:14 發表 查看引用來源

咁你有冇試探下佢洋腸正定係港腸正
我老婆成日話天下男人都好咸濕(我話女人都係)佢話鬼佬唔同中國人,想屌就直接講,以前佢d鬼佬客知我老婆有老公,一樣借少少酒意抽下水,讚我老婆大波大籮,又話佢wet pussy仲直接問佢想唔想扑野

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-15 23:59 發表 查看引用來源

你話佢都淫,應該有啦
啲鬼佬好鍾意女人作中國化打扮,特別係著旗袍,佢哋叫做China doll,之前我老婆公司新年酒會,我老婆好多時都會旗袍打扮, 啲鬼佬係爭住同我老婆影相,抽下水勾搭下佢,如果我老婆想食羊腸,真係食到唔食都得🤫🤭

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-16 08:05 發表 查看引用來源

啲鬼佬好鍾意女人作中國化打扮,特別係著旗袍,佢哋叫做China doll,之前我老婆公司新年酒會,我老婆好多時都會旗袍打扮, 啲鬼佬係爭住同我老婆影相,抽下水勾搭下佢,如果我老婆想食羊腸,真係食到唔食都得🤫🤭 ...
著得好好睇!有冇試過著住來做?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-16 08:48 發表 查看引用來源
著得好好睇!有冇試過著住來做?😉
著旗袍做愛當然有啦,不過嗰啲係情趣款式🤪唔係呢啲
我老婆著親旗袍都好似成對導彈咁㗎啦🤭🤭啲鬼佬同阿伯見到真係扯曬旗

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-16 09:03 發表 查看引用來源

著旗袍做愛當然有啦,不過嗰啲係情趣款式🤪唔係呢啲
我老婆著親旗袍都好似成對導彈咁㗎啦🤭🤭啲鬼佬同阿伯見到真係扯曬旗
咁勁,我見到都扯啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆