上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

又多兩隻退出!

我發覺廣東話好乸屌地, Candle廣東話俗語叫懵撚, 因為唔點著時係無撚用架!

帖應係無任歡迎各馬友發言及提出疑問, 好似有位馬友提出心得時, 係無人會反駁佢, 因佢既發言係無錯, 所以無人反對佢既見解, 因為佢唔係一枝Candle.

附件

R2 wodds.JPG (38.08 KB)

R2 wodds.JPG

所以係本帖發言者, 大多數唔會係人云亦云者.

盛勢東方咁重飛, 都知係唔簡單, 因成員都好把炮, 唔計大董葉, 有位成員身兼三職, 有善者, 白露姐姐同埋盛勢, 又有導演係成員, 條七頭都應有份落注幫拖, 因佢都想拍亞杜馬屁架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 12:58 PM 發表 查看引用來源
盛勢東方咁重飛, 都知係唔簡單, 因成員都好把炮, 唔計大董葉, 有位成員身兼三職, 有善者, 白露姐姐同埋盛勢, 又有導演係成員, 條七頭都應有份落注幫拖, 因佢都想拍亞杜馬屁架!
長途冇問題!

好醒一注去到→1.8

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-27 01:31 PM 發表 查看引用來源
好醒一注去到→1.8
呢一注有可能係掃料起幫佢落, 因上次駕善亞呂成大熱門孭比好醒, 換言之, 掃得起勁時, 容嘜易係要王氏宗親會還盅.

呢隻進綵都可算勁, 一換上粗口仔即時有飛, 不過上賽跑來係跑得最出色的一次. 上次大回飛那還不是還盅比駕善(呂), 因心中有善還不是與亞呂扯上莫大關係, 你的一拳, 我的一腳, 盛意拳拳, 感莫可言, 腳腳到肉, 莫敢不從.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 04:04 PM 發表 查看引用來源
呢隻進綵都可算勁, 一換上粗口仔即時有飛, 不過上賽跑來係跑得最出色的一次. 上次大回飛那還不是還盅比駕善(呂), 因心中有善還不是與亞呂扯上莫大關係, 你的一拳, 我的一腳, 盛意拳拳, 感莫可言, 腳腳到肉, 莫敢不從 ...
心中有$可能第2隻C子冲!赢到你吾信!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆