上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

第7場 冷門13 搏佢入腳,正路要番12,6 好似走唔甩.第4隻先要番4.:023:

今天真夠黑,4,5,6場大熱門買w3x7,p3x4結果一毫子都收不返.:043:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 03:22 PM 發表

有1,:071:1,2,3,12....4,6,7,8....?.....2,7.....1,4.....4,7,:097: :098:
哈哈...kuskit兄真鬼馬...整個好多人都諗到既問號出黎...:096:

aa兄,睇完馬有提供未?:092:  我要「飛快勇」.......:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 03:29 PM 發表
第7場 冷門13 搏佢入腳,正路要番12,6 好似走唔甩.第4隻先要番4.:023:
即係要13?:092:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:24 PM 發表
呢場飛快勇證明過可以好主動,排八檔要睇佢心意,如果落到40蚊倒就唔駛諗第隻.....:096:
我都相!想要6,....揀多隻要乜好..:041:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 03:29 PM 發表

哈哈...kuskit兄真鬼馬...整個好多人都諗到既問號出黎...:096:
佢既問號係 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,13,14...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 03:28 PM 發表

認同...5,6揀...即場睇6號靚...:097:
彩虹兄要5?:092:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:31 PM 發表

即係要13?:092:
係呀..:041:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:30 PM 發表
aa兄,睇完馬有提供未?:092:  我要「飛快勇」.......:122:
你要左6係咪呀???唔啦...我唔揀多隻啦...要就係5...但係不如呢場慳慳地齊齊要番隻6算...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆