上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.7k

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-7-11 01:52 PM 發表 查看引用來源

請問橙色邊個位 是否老妙?
舊單眼位

引用:
原帖由 cdong 於 2019-7-11 10:40 AM 發表 查看引用來源

昨天吃了企橙衫隔離,著白背心黑裙細粒女,但波大又好揸,250佢揸住張紙巾劣尻,硬了就插,全自助,叫聲ok, 視覺效果不錯,波大上下上下咁跳,大大力爆米青走人,不失望亦不滿足之旅。 ...
件瘦底白色吊帶大波妹

想吊好耐

請問師兄

對波真定假?

引用:
原帖由 cdong 於 2019-7-11 10:40 發表 查看引用來源

昨天吃了企橙衫隔離,著白背心黑裙細粒女,但波大又好揸,250佢揸住張紙巾劣尻,硬了就插,全自助,叫聲ok, 視覺效果不錯,波大上下上下咁跳,大大力爆米青走人,不失望亦不滿足之旅。 ...
魚蛋隔離樓上面D湯房可撚正,環回立體叫床聲都使人出野快好多,好似同隔離房鬥快出野咁

最靚房反而係牌尾果d 40路c9,裝修到好似141

橙衫我上過。西臭的😂

今晚老妙水靜可飛

引用:
原帖由 大大大大大中 於 2019-7-11 03:05 PM 發表 查看引用來源

件瘦底白色吊帶大波妹

想吊好耐

請問師兄

對波真定假?
堅波,好好揸,但冇服務,要硬得起先掂。條女話佢個個月都來這裡

引用:
原帖由 cdong 於 2019-7-11 11:12 PM 發表 查看引用來源

堅波,好好揸,但冇服務,要硬得起先掂。條女話佢個個月都來這裡
佢係上客最快,好多時企1,2分鐘就上鐘。。

橙杉,吹加五十,假波,幾多紋身,唔白,上上下佢時突然用手機回message,事後串佢玩手機,笑住咁話回訊息,皮膚滑,態度算良好,會叫你下次再來。
白衫黑裙,個個月來,樓下望落幾大波,上樓解甲時又唔覺係下面望咁大,服務無,生仔疤一條,幾旺鐘,亦會叫你下次再來。
淺/寶藍長髮,在這裡企咗唔係好耐,眼細樣子見仁見智,幾健談,假波得黎有少少波,會奶你lin,亦都會女上,少有有啲服務既囡囡。

引用:
原帖由 愛遊廟街 於 2019-7-12 08:22 AM 發表 查看引用來源
橙杉,吹加五十,假波,幾多紋身,唔白,上上下佢時突然用手機回message,事後串佢玩手機,笑住咁話回訊息,皮膚滑,態度算良好,會叫你下次再來。
白衫黑裙,個個月來,樓下望落幾大波,上樓解甲時又唔覺係下面望咁大,服務無,生仔疤一條,幾旺鐘,亦會叫你下次再來。
淺/寶藍長髮,在這裡企咗唔係好耐,眼細樣子見仁見智,幾健談,假波得黎有少少波,會奶你lin,亦都會女上,少有有啲服務既囡囡。 ...
淺藍我前兩天都想上,因比較嫩口,但最後揀了白衫。有奶蓮女上叫好,件白衫叫佢奶吓我lin都吾得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆