上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#25 -- 小師妹育成計劃

收藏  |  訂閱
3.2k  45.1k

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-5-4 07:09 PM 發表 查看引用來源

我坐車時,有時都好驚隔離左右睇到我打緊咩,睇緊咩。唯有教暗d個mon
無用架,我會較光D對眼睇:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-5-4 07:00 PM 發表 查看引用來源

好depress,收埋自己
妳講啦,有咩唔怕講,呢度好多uncle幫到妳,黎,小姐一位係咪?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-5-4 07:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈。有冇見到佢上引版?
師兄,講緊wechat喎,係睇短片,又或照片,通常都係互傳性感照架:smile_30::smile_30:
但司機一睇,就會快手掃走:smile_30::smile_30:
我幾想講:我唔介意:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-5-4 08:31 PM 發表 查看引用來源

所以咪返唻囉
哎呀,師妹心情好D未?
要唔要聽笑話,嗱,聽完要笑架,唔係唔講:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-5-4 10:06 PM 發表 查看引用來源

我曾經係一個喊包,但年紀大了,我喊唔到了
我已經唔識喊好耐,直情小朋友出世後,一睇父女又或父子片,居然喊,我係度問自己:發生咩事,阿眼,套戲好好睇咩?
:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-5-5 09:07 AM 發表 查看引用來源

之間睇過fb入面有post過,喺日本擳地鐵返工好恐怖㗎,死逼爛逼咁,如果你企喺門口想上車的話,就連月台職員都會幫手推你入車廂,所以真係好得人驚。
我都有睇,但我睇果套係咸片黎架喎...............無理由同一套架:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-5-5 09:58 AM 發表 查看引用來源
一開就見到有個pm,又話要我嘅愛,又邀請我一齊ffm, 到底而加呢度d人可以有幾咁唔知醜同不知所謂呀,CLS架
師妹妳諗唔開,我其實而家都有收PM,多P既都有,FFM其實唔好玩,我會反問,不如4P,但就MMMM,好唔好?
要禮貌D問,知道未?如果對方係女,就FFFF啦,諗起都正:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-5-5 11:02 AM 發表 查看引用來源

放工都不怎麼,早上上班更嚴重,有尊人推人入車廂的。
師兄,呢個時候我地要有禮貌.
如果係靚女被人推撞落妳心口度.
靚女:唔好意思.
你:有意思有意思,唔緊要,慢慢撞,唔急,仲有一個站推.
呢個時候就挺起胸口做人:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-5 11:40 AM 發表 查看引用來源

師妹妳諗唔開,我其實而家都有收PM,多P既都有,FFM其實唔好玩,我會反問,不如4P,但就MMMM,好唔好?
要禮貌D問,知道未?如果對方係女,就FFFF啦,諗起都正:smile_30::smile_30:
當同一個人連續幾個月pm呢d膠比你⋯⋯
我都仲未封鎖佢,我都算好nice架啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-5-5 12:01 PM 發表 查看引用來源

當同一個人連續幾個月pm呢d膠比你⋯⋯
我都仲未封鎖佢,我都算好nice架啦
師妹,NICE都要睇人呢,呢D真係睬佢都有味,叫佢搵MMMM咪算係咁囉,有咩問題,又滿足到佢多P,係唔係先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆