上一頁下一頁
發新話題

我和老公的Happy Moments(#48, 308, 439, 651, 762, 1043, 1193,1317,1516)

收藏  |  訂閱
1.6k  44.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-4 05:02 PM 發表 查看引用來源

當然唔知.
出黎玩已經唔啱,仲要玩得揚,你估家陣真係攞正牌咩,HAHA......我地男人,點衰,都要尊重另一半.其實分清庄閒好緊要架.
玩,我覺得你要清楚目的係咩,我當然唔敢教師兄你點做,但呢D野,再點精彩,都唔 ...
莫講話搵食,畀佢知道我呃住佢上嚟引板呢度都死啦, 除非佢唔再鍾意我啦, 如果唔係佢一定唔畀我上呢個版,到時真係真係冇得搵食喇

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-4 05:28 PM 發表 查看引用來源

想玩又要驚?😆
會比姐姐笑架喎
咁你又唔肯陪我玩, 淨係同你老公玩……
如果畀女朋友見埋啲內容,佢癲起上嚟同我老豆老母講就死喇

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 05:33 PM 發表 查看引用來源

咁你又唔肯陪我玩, 淨係同你老公玩……
如果畀女朋友見埋啲內容,佢癲起上嚟同我老豆老母講就死喇
見到你真係唔知好嬲定好笑😊

我老公你呢個年紀已經做老竇喇

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 05:17 PM 發表 查看引用來源

我就係未搵到,
一來怕女朋友發現, 二來怕人哋老公或者男朋友發現……
HAHA........都係果句,搵黎做咩先?有對象,易搵好多.
呢度成人世界,男搵女女搵男,師兄不妨俾D心機留意下,如果難,邊得黎咁多人係度開心SHARE自己威水史先.

其實睇你哋互相撩來撩去,係唔係大家都想有下文㗎呢? 如果明知撩完都係冇下文,咁樣同女朋友關係變差就唔抵啦。
所以姐姐你想玩記得搵我呀😎😎·

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 05:31 PM 發表 查看引用來源

莫講話搵食,畀佢知道我呃住佢上嚟引板呢度都死啦, 除非佢唔再鍾意我啦, 如果唔係佢一定唔畀我上呢個版,到時真係真係冇得搵食喇
師兄,不如......你乖乖地啦.我見你都係一個乖仔黎喎.:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 晚間強勁的膠袋 於 2018-5-4 05:41 PM 發表 查看引用來源
其實睇你哋互相撩來撩去,係唔係大家都想有下文㗎呢? 如果明知撩完都係冇下文,咁樣同女朋友關係變差就唔抵啦。
所以姐姐你想玩記得搵我呀😎😎·
我唔係想有下文架
其他人我就唔知喇

老實講,你連叫條女含都做唔到,唔啱我口味喎😆

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-4 05:28 PM 發表 查看引用來源

想玩又要驚?😆
會比姐姐笑架喎
畀你笑都冇辦法啦, 其實每次留言之後 或多或少都有啲內疚感, 好似做咗啲對佢唔住嘅事咁……上得黎引版呢度講呢啲嘢, 我個人覺得一係就好似師兄咁講,睇下自己有冇魅力, 一係就搵食㗎啦。 以上純屬個人觀感,講錯勿插

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-5-4 05:44 PM 發表 查看引用來源

師兄,不如......你乖乖地啦.我見你都係一個乖仔黎喎.:smile_o10::smile_o10:
同意

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-5-4 06:02 PM 發表 查看引用來源

我唔係想有下文架
其他人我就唔知喇

老實講,你連叫條女含都做唔到,唔啱我口味喎😆
咁姐姐如果唔係想有下文, 你去撩其他師兄嘅時候, 唔怕令佢哋唔會咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆