上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  280.1k

睇到個心真係離一離...

引用:
原帖由 akitty 於 2018-3-26 23:58 發表 查看引用來源
哈哈。。張相睇到覺得好痛又好笑。。
如果有犯板規,我立即下架換相,抱歉
睇住都覺得痛,夾到咁...哥哥番^^
深宵福利又錯過了嗎?
而家呢張都好激啊…好痛

吾係我來嫁。。。
只係係網上面睇到。。
覺得好笑又抵死先放上來。
吾知道有無犯板規。。

今晚自己一個食飯,而家自己訓係床度,
岩岩沖完涼,準備訓教教

引用:
原帖由 akitty 於 2018-3-27 12:38 AM 發表 查看引用來源
吾係我來嫁。。。
只係係網上面睇到。。
吾知道有無犯板規。。

岩岩沖完涼,準備訓教教
早啲休息喇bor

引用:
原帖由 akitty 於 2018-3-27 00:38 發表 查看引用來源
吾係我來嫁。。。
只係係網上面睇到。。
吾知道有無犯板規。。

岩岩沖完涼,準備訓教教
點都會幻想咗係你,哈!哈!哈!

唔知你POST 左D 乜圖呢???
真係想睇下
引用:
原帖由 akitty 於 27/3/2018 12:38 AM 發表 查看引用來源
吾係我來嫁。。。
只係係網上面睇到。。
吾知道有無犯板規。。

岩岩沖完涼,準備訓教教

引用:
原帖由 akitty 於 27/3/2018 00:38 發表 查看引用來源
吾係我來嫁。。。
只係係網上面睇到。。
吾知道有無犯板規。。

岩岩沖完涼,準備訓教教
半夜仲有醒一醒?

bb大嫂去左渡蜜月既第三晚。。
今日老公仔要加班未收工。。
於是我又係買左餸返屋企煮定飯等佢過來食。。

食完飯都差吾多9點幾。。
老公仔又諗住坐多陣就返屋企。
我就拉住佢話吾好啦,今晚係度過夜啦又無其他人係度。。
最後要我收埋佢屋企鎖匙佢先至吾走。
洗完碗,我地2個坐係廳到。。
大家都係度玩電話,靜曬。。
我就提議話不如一齊沖涼啦~
點知老公仔又話吾係甘好,
到底點解要係甘拒絕我咼。。。:smile_13:

最後都係我自己去沖先,之後先到佢去沖。。
沖完涼,我就甘著住底底同一件背心仔行出來。。
佢都係望都無望過下我。。
最後一齊上埋床訓教,雖然佢有錫我有攬住我訓,
但係成晚都無搞過我。。
連攬住我都係攬下肚仔,連胸都無掂下。。
我隔住褲仔摸下棒棒,好似都吾係好覺得硬硬。。
我問佢點解,佢又話吾知,
係咪對我無興趣啦~佢又話吾係。。
而家半夜醒左,起身飲左杯水之後。。
靜雞雞拉底左老公仔褲褲,露左棒棒出來。。
我用手仔掂下佢,佢都有反應嫁咼。。
我慢慢用手仔套弄佢,用指尖掂掂龜頭仔,掃掃棒棒下面。。
果然都硬左起上來。。
我手仔去左撫摸下袋袋,然後用嘴仔輕輕含住龜頭仔,
慢慢愈含愈深,脷尖一直係到刺激住龜頭仔,
嘻嘻。。果然始終都係會有生理反應既。。
開始有啲水水流出來。。
含左一陣,應該整醒左老公仔,
老公仔摸左下我個頭,然後繼續摸住我頭髮。。
我一下一下深入的啜,應該含到老公仔好舒服啦
但係含左一陣,老公仔都無諗住射出來,反而好似有少少軟左啲落來。。
我坐返起身,幫老公仔除曬條運動褲。。
然後我自己拉開少少我條底底,
其實我已經有啲濕濕地。。
當我想就甘坐落去既時候,
老公仔又喊stop,話想搵套套帶。
我話我來完m,應該今日都完無血血嫁啦,
可以吾使帶咼。。可以內射射曬比我都得嫁啵。
老公仔又話吾係甘好。。
都係轉身係床頭櫃攞套套,
但攞得套套來,正想撕開來帶之際,
就發現棒棒已經軟掉了。。。
老公仔同我say sorry
甘我梗係無攞呢樣野發脾氣啦,我知男仔都好緊張呢樣野既。。
我話甘可能你今日真係太攰啦,我仲強留你係度陪我甘甘甘。。
最後傾多左陣計計,
老公仔就訓返啦,
而我訓吾著,就行左出房,過左bb間房,
訓左係床上面呆望著天花板,
就走左上來打呢篇文啦~

唉~到底點解會甘樣嫁:smile_13:
係咪我地或者係我身上有啲咩問題出現左呢。。

係咪佢有咩心理因素啊…儘早卜好啊…

佢應該重的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆