上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  38.5k

引用:
原帖由 PeanutButter12 於 2017-6-20 05:25 PM 發表 查看引用來源

淨係感覺到難做?😁
係,我唔敢落地,感覺有點為難唔知點做好......HAHA.
究竟繼續望玻璃好,定望自己下半身好.(我係部行山機度行緊下,當然有時會向下望啦.)

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-20 05:23 PM 發表 查看引用來源

好明顯佢係唔介意啦
即女仔,都會有唔介意,亦樂意人望架嘛,right?
因為佢個fds,係差不多造形但有著鞋係度跑步.2個分別令在場男士很落力地表演,唔係,係健身.............

我唔要咩BB呀,HAHA.......

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-20 05:14 PM 發表 查看引用來源

有師姐未睇過呀,快快趣再post等我地順便又回味下
呢期俾SAM師兄威晒先啦.
我呢D,等我跟教練練完游水,唔失禮先得.
講開游水,阿SIR已講:平時有無操開?俾心機喎,操完,肩會闊D,整體線條會firm好多.
聽完我都諗,係就好.但最緊要游得到,因為下個月......細女有個玩水親子樂呢.

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-6-20 05:08 PM 發表 查看引用來源

原來你一直唔鐘意我哋叫你dragon bb ....早响嘛
係架,叫我地鐵扶手唔該:smile_34::smile_34講笑,千析唔好)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-20 04:38 PM 發表 查看引用來源

我一定唔得.我身體完全唔柔軟.
我而家同我屋企既小魔怪玩指定動作係輸晒既.
咩叫指定動作?即一人做一個動作,佢地要跟.佢地係會講:爸爸,一字馬喳喎,你點唔會得遮.
我只好答:其實爸爸已經唔得好耐喇.......:smi ...
唉,我彎腰差十幾吋先掂到地... 硬得過份。

引用:
原帖由 angelaieong 於 2017-6-20 05:06 PM 發表 查看引用來源
解悶
哈哈,咁真係唔好太投入。由解悶到傷神就唔好啦。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-6-20 05:11 PM 發表 查看引用來源
數字師兄都不防出張胸照,下任繼續做樓主
乜而家應徵咁認真嘅... 之前明明問下識唔識字咁咋... 哈哈。

引用:
原帖由 PeanutButter12 於 2017-6-20 05:41 PM 發表 查看引用來源
我都想有男朋友仔😔
噫? 使唔使幫手宣傳? 請問要乜條件咁呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-20 06:05 PM 發表 查看引用來源
呢期俾SAM師兄威晒先啦.
我呢D,等我跟教練練完游水,唔失禮先得.
講開游水,阿SIR已講:平時有無操開?俾心機喎,操完,肩會闊D,整體線條會firm好多.
聽完我都諗,係就好.但最緊要游得到,因為下個月......細女有個玩 ...
Dragon師兄今次有冇目標要游幾多千米呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-20 20:26 發表 查看引用來源

噫? 使唔使幫手宣傳? 請問要乜條件咁呢?
男朋友就梗係要大隻靚仔啦!😚

宣傳就唔使喇,我都唔急!😊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆