上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.6k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 01:52 PM 發表 查看引用來源

好快, 一個777(分)走左, 另一個777(帖數)又會返來啦...:smile_27:
又自我陶醉

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 13:30 發表 查看引用來源

最怕唔無無蟲蟲咁簡單喎⋯斷左駁唔返⋯喊都無謂😂😂😂
醫學發達, 唔會由剪輸精管變左剪JJ掛, 除非個靚女醫生envy我老婆, 話佢得唔到既野都唔可以比其他女人得到(性幻想中)...

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-30 13:33 發表 查看引用來源

但係紮左都會有1-2%成功中獎
:smile_o14:下, 咁咪仲屎過兔兔? 仲做來做咩? :smile_o02:
有冇source研究下?:smile_53:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-30 13:54 發表 查看引用來源

又自我陶醉
你...點知架?...(擰頭望後面中)

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 01:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14:下, 咁咪仲屎過兔兔? 仲做來做咩? :smile_o02:
有冇source研究下?:smile_53:
http://www.appledaily.com.tw/app ... /20100507/32493526/

一般來說,男性結紮後,須射精十五至二十次,才能讓殘留在輸精管內精蟲射乾淨,在未做確認輸精管無精蟲檢查前,仍得避孕,但這名先生術後未做檢查,性行為時也沒採避孕措施。

做好功課先啦你話紮就紮

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 01:59 PM 發表 查看引用來源

你...點知架?...(擰頭望後面中)
由你既字跡, 力度, 型態得知 CTM係一個比較享受自我陶醉(自我中心同自大)既人

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-30 01:57 PM 發表 查看引用來源

醫學發達, 唔會由剪輸精管變左剪JJ掛, 除非個靚女醫生envy我老婆, 話佢得唔到既野都唔可以比其他女人得到(性幻想中)...
唔係講緊話比小朋友一腳踩中咩? 幾時變左做結紮?

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-30 14:13 發表 查看引用來源

http://www.appledaily.com.tw/appledaily/article/headline/20100507/32493526/

一般來說,男性結紮後,須射精十五至二十次,才能讓殘留在輸精管內精蟲射乾淨,在未做確認輸精管無精蟲檢查前,仍得避孕,但這 ...
呢個梗知啦, 斬左條水喉, 條水喉裡面仲有水架嘛, 梗係要放水先乾啦...:smile_45:
我指放完水之後, 唔係仲有1-2%會中下化?

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-30 14:17 發表 查看引用來源

由你既字跡, 力度, 型態得知 CTM係一個比較享受自我陶醉(自我中心同自大)既人
扮晒野:smile_30:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-30 14:18 發表 查看引用來源

唔係講緊話比小朋友一腳踩中咩? 幾時變左做結紮?
誤會左添:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆