上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.2k

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-8-8 07:28 AM 發表 查看引用來源

勁多人整過,基本上睇到無晒陣村姑味果尐一定係整過的。我知道的有8,222(前9),3都大整過。聽講以前有師兄試過一野撞歪左JC個鼻。
一野撞歪左JC個鼻:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:
咁大濟!!!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-8 08:04 PM 發表 查看引用來源

太陽兄!我見相二五妹好似幾啱我!但唯一考慮係有無揸手,
你有無試過?唔使好大有就得了!
FL係拾仔無波,無到得兩粒的果隻。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-8-8 07:36 PM 發表 查看引用來源

太陽兄,揾過30 ,好矮,咁111, 係唔係都好矮呢?
30我無揾過,成個村姑咁完全無興趣,111三姊妹算最好又大波,唔矮少肥但笑起黎有個小丑咀!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-8 08:04 PM 發表 查看引用來源

太陽兄!我見相二五妹好似幾啱我!但唯一考慮係有無揸手,
你有無試過?唔使好大有就得了!
二五無試過,睇相好似幾好!等萬世兄包膠!

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-8-8 09:40 PM 發表 查看引用來源

FL係拾仔無波,無到得兩粒的果隻。
咁即係有無試過?

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-9 09:30 AM 發表 查看引用來源

咁即係有無試過?
試過義五

指數366長期約滿

引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-8-7 03:58 AM 發表 查看引用來源
99番黎了,有無師兄找過?好似好正
睇無人回覆你.
sorry 按快左.....無人回覆我覺得是...好野留返比自己....費事又排長隆
樣就睇各人喜好...感覺無乜大整....(我興歡類型)
美腿.大波.腰幼.態度好.....
part 1..我叫唔洗
part 2 ..在我應為是top3.....呢兩年在FL前後試了20個到..
我開頭指數163
找左幾次663..間中送下紅包...我30+.幾百無乜所謂
***我唔好指插..所以無試
睇佢最小2部ip7..重要每次見都轉左色..應該好多沉友

引用:
原帖由 991中山快線 於 2017-8-9 10:05 AM 發表 查看引用來源

試過義五

指數366長期約滿
師兄話淨係得兩點,都長滿,唔明?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-8-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

你自己去約下就知

排到去羅湖口岸

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-8-9 12:38 PM 發表 查看引用來源

森兄話無波得兩點果個係10號仔,唔係25呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆