上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-13 10:41 AM 發表 查看引用來源

咁頻撲呀老細  
幫手做下call鍾唶,而家深圳全面起機,無得開大.:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-12 09:38 PM 發表 查看引用來源
屌! 你係咪男人泥架?!  如果你本身係想同條臭雞一齊....你咪L响度喊苦喊乜.....情聖通街都係,但吾似你咁L低B....又痕又怕痛....又怕人呃你錢又怕人係咪真心。   洗幾皮野當自己娛樂費啦    我畢嬲好書文,對住 ...
老....世........唔好咁燥...飲比 胡花查 先啦 !!

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-5-13 10:41 AM 發表 查看引用來源

最後先聊天, 係唔係講 "龍e...你岩先正係好勁, 攪到我有幾次高潮" :smile_30:
佢話巧C服:smile_46:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-12 09:54 PM 發表 查看引用來源
我忍吾到d咁婆媽既男人。。。粗左小小
nei  巧man ar  !!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-13 10:46 AM 發表 查看引用來源

吓???兩個鍾前戲???醫生,你駛唔駛睇醫生呀???
兩個鐘係包括先做服務...前戲...做愛...聊天...然後吻別:smile_o06:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-13 10:49 AM 發表 查看引用來源

幫手做下call鍾唶,而家深圳全面起機,無得開大.:smile_39: :smile_39: :smile_39:
因為大運會就到:smile_41:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-13 11:05 AM 發表 查看引用來源

老....世........唔好咁燥...飲比 胡花查 先啦 !!
早晨呀蓮妹:smile_38: :smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 11:09 PM 發表 查看引用來源

兩個鐘係包括先做服務...前戲...做愛...聊天...然後吻別:smile_o06:  
2 hours too long..
but 8 mins too short ....  典扇 !!!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-12 11:13 PM 發表 查看引用來源

早晨呀蓮妹:smile_38: :smile_15:  
骨摩玲 !!

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-13 10:06 AM 發表 查看引用來源

我想問,點解你會引用我呢???:smile_14: :smile_14:
你同我一樣眼火爆。 人溝女佢溝女,半點骨氣都冇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆