上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
3.1k  77.0k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-12 12:20 AM 發表 查看引用來源

不是吧!大陸好多人揸緊喎!

:smile_38::smile_38:
大陸唔知!香港阿古喇摺哂啦!而且本田做四驅真係窄窄地!細個讀書揸過思域…副偈係得…但鋼水……嘻嘻…

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-12 12:20 AM 發表 查看引用來源

同埋,我對笨田 d 呢個牌頭係情有獨中!
原來板主係笨田粉絲!我有一期都好迷佢啲大踢…有冇分加呀…哈哈…

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-12 12:25 AM 發表

大陸唔知!香港阿古喇摺哂啦!而且本田做四驅真係窄窄地!細個讀書揸過思域…副偈係得…但鋼水……嘻嘻…

香港係矛左好耐!

我第一部車就係 85 嘅 思域!無錯,四隻腳不是笨田強項!一定無 霸道同路順咁得。始終個兩個係玩 rally 嘅牌頭。

但我雀得 MDX 好形喎!:smile_44:有小小似 transformer d 車仔!再且,香港邊有得用盡四隻腳仔吖!

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-12 12:31 AM 發表 查看引用來源

香港係矛左好耐!

我第一部車就係 85 嘅 思域!無錯,四隻腳不是笨田強項!一定無 霸道同路順咁得。始終個兩個係玩 rally 嘅牌頭。

但我雀得 MDX 好形喎!:smile_44:有小小似 transformer d 車 ...
講起第一部車,我第一部係風田95歌露哪!果時仲係學神牌…胆粗粗走入showroom買…仲自己揸返學…諗起都覺自己大膽兼on9…哈哈…

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-12 12:31 AM 發表 查看引用來源

香港係矛左好耐!

但我雀得 MDX 好形喎!:smile_44:有小小似 transformer d 車 ...
仲有…對路順完全無好感…内龍柒到無朋友!

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-12 12:53 AM 發表

仲有…對路順完全無好感…内龍柒到無朋友!

掃把老會唔會好啲呢!:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-12 12:55 AM 發表 查看引用來源

掃把老會唔會好啲呢!:smile_40::smile_40::smile_40:
見到車冚個散熱就唔開胃!內龍一樣同露順甘七:smile_o04:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-9-12 12:59 AM 發表

見到車冚個散熱就唔開胃!內龍一樣同露順甘七:smile_o04:
怪不得你買奇英!:smile_34:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-9-12 01:06 AM 發表 查看引用來源

怪不得你買奇英!:smile_34:
我個人比較保守,太前衛五啱我.....pen啦啦嫲個死人甲蟲屎忽我都覺.....唔.....not my cup of tea:smile_o02:

引用:

同埋,我對笨田 d 呢個牌頭係情有獨中!
剛上大陸笨田網睇吓你部dream car.....好美國feel.....但都型過佢第一代!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆