上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.9k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 03:14 PM 發表 查看引用來源
最產有啲老陳幫北姑父母教女呢
有時又吾一定咁差既~好似我朋友咁~佢依家都教到女女幾聽話~不過之前要落足心機花時間去教~一句講晒~睇大家有矛緣份啦~沉船又吾一定矛好結果既:smile_o10:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-12 03:24 PM 發表 查看引用來源
企陳你開心

禾沉你開心:smile_13:

鵝們還有什麼可以問
你贈我體溫~我贈你興奮:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 15:27 發表 查看引用來源

有時又吾一定咁差既~好似我朋友咁~佢依家都教到女女幾聽話~不過之前要落足心機花時間去教~一句講晒~睇大家有矛緣份啦~沉船又吾一定矛好結果既:smile_o10:  
結果有正負兩面
如果個個農夫好似你咁諗求其種到米就算你話會有咩結果呢

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-12 03:27 PM 發表 查看引用來源

禾刀巧專一線包 :smile_35:
楊仔~有矛沉船呀:smile_o15:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 03:29 PM 發表 查看引用來源
結果有正負兩面
如果個個農夫好似你咁諗求其種到米就算你話會有咩結果呢
咁就要睇下個農夫肯吾肯先落本去種喇~肯落本吾代表一定有收成~但吾肯落本就肯定矛收成:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 03:29 PM 發表 查看引用來源
楊仔~有矛沉船呀:smile_o15:  
矛啦 :smile_35: 專心 搵銀

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 03:34 PM 發表 查看引用來源

咁就要睇下個農夫肯吾肯先落本去種喇~肯落本吾代表一定有收成~但吾肯落本就肯定矛收成:smile_o10:  
本洗5洗錢 :smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 03:27 PM 發表 查看引用來源

你岩 :smile_o12: 衰人到到都有, 香港有大陸有, 你遇到是點...睇緣份...

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-12 03:34 PM 發表 查看引用來源

矛啦 :smile_35: 專心 搵銀
有咩好路數先:smile_o10:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-12 03:35 PM 發表 查看引用來源

本洗5洗錢 :smile_35:
你至愛都係官恩娜:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆