上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  51.4k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-11-24 08:30 PM 發表 查看引用來源
u2。。watsup
I am very sup..:smile_o05:

引用:
原帖由 望天不盡 於 2010-11-24 08:11 PM 發表 查看引用來源

good evening ar.................
Good morning...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-24 08:34 PM 發表 查看引用來源

晚上好

你好、V兄 博殺緊、叫緊湖:smile_o12:

各位好:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-24 06:35 PM 發表

好似bb事件咁~如果佢吾理我~吾通我又要喊生喊死~要知道自己的位置同角色~有幸有緣同佢做成情侶當然好啦~做吾成也是意料之內~所以做人開吾開心就睇下你能否看破世情喇:smile_38:  
你好叻...睇破左:smile_o06:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-24 10:28 PM 發表
各位好:smile_38:
無人......得我一個....你好:smile_o15:

回來了.........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-24 23:15 發表 查看引用來源
回來了.........
我係度 :smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-24 06:35 PM 發表 查看引用來源

好似bb事件咁~如果佢吾理我~吾通我又要喊生喊死~要知道自己的位置同角色~有幸有緣同佢做成情侶當然好啦~做吾成也是意料之內~所以做人開吾開心就睇下你能否看破世情喇:smile_38:  
龍兄...我就不同意......你的bb.....試問你自己.....真的可以跟你一生一世嗎???
她的職業......終有一天......你不會接受的.......你所說的看破......老生常談.......誰都會........
你只當......bb......是一個性愛對手.......好多師兄.....也跟你說過.....試一下......我想.......你還是....走自己想走的路而已......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 09:42 PM 發表 查看引用來源
你好、V兄 博殺緊、叫緊湖:smile_o12:
食左胡味呀 :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆