上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.9k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-16 12:27 PM 發表 查看引用來源
唉!我老虎中鐘意玩FB,對仔一睡覺就开始自己玩电腦,我就0N99在看新聞,前排有〔蝸居〕有〔世杯〕睇都中可以,衣家就慘了:smile_45:
溝通多點吧,去吓旅行都好:smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-16 12:31 PM 發表 查看引用來源

但如果我想了好多節目叫佢去.她通通說不..5想去:smile_19: 而我想有好多說話同佢講.佢好似5想聽同講.甘你話悶5悶呢:smile_19:
難道係佢對婚姻生活已經麻林:smile_41:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-16 12:38 PM 發表 查看引用來源
當你經歴過十几二十年的婚姻你才來说吧,除非你好有錢,不用忙碌揾食,每日只想著找些情趣來tum女,那當然沒问題,但你在外捱到死咁滯回到屋企當然想你的女人可以多点在意啲.
向她表白囉:smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-16 12:56 PM 發表 查看引用來源

一點點吧.............:smile_42: :smile_42: :smile_42:
對住女友完全無問題的........
當深愛對方既時候......一切都不是問題

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-16 12:45 PM 發表 查看引用來源
C足跟你一模一样.很多時想她去返拍拖時的地方.例如去石澳.拍拖時可以响石澳坐天光.衣家一听就話儍.以前开架車周圍去,衣家我夜晚無聊自已开車吹吹風:smile_45:
咁又真係幾難搞喎:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-7-16 12:51 PM 發表 查看引用來源
但係男人係需要長期保持有激情才會發揮雄性激素:smile_30:
就是男人矛盾的地方,完全明白:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-16 12:57 PM 發表 查看引用來源

難道係佢對婚姻生活已經麻林:smile_41:
一杯咖啡沖多了....味道都會變淡

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-16 12:56 PM 發表 查看引用來源

一點點吧.............:smile_42: :smile_42: :smile_42:
對住女友完全無問題的........
出去玩有問題:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-16 01:02 PM 發表 查看引用來源
一杯咖啡沖多了....味道都會變淡
咁點算呀:smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-16 01:05 PM 發表 查看引用來源

咁點算呀:smile_27:
再加咖啡豆...由淡轉濃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆