上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友, 9/8又唱啦♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

HIHI~各位

報到先:smile_34:

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-29 11:28 PM 發表 查看引用來源

好呀..等我考完試

今日我同事睇蛋糕 web-site........我突然好想食 "  心太軟  " 呀
:smile_o06: 好味,我好喜歡朱古力:smile_o01:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-7-30 09:29 PM 發表 查看引用來源
HIHI~各位
龍仔,番黎啦:smile_o05:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-30 04:33 PM 發表 查看引用來源
好多野做呀~~~~~~~~~:smile_27:
不過今日要做o既野已經做完~:smile_30:
仲有一個鐘~~ wakakaka~~ 等收工 :smile_o06:
我日日忙到甩轆:smile_27: 仲賴左野,老闆未知 明天睇下補唔補到

引用:
原帖由 hughug 於 2009-7-29 10:28 PM 發表 查看引用來源
頂一頂先.. 唔唱都要頂下
我過埋八月中就會自由架啦...
頂呀~~~:smile_29:
上次唔係話8月得咩,仲要星期日你都唔得呀:smile_29:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-30 21:34 發表 查看引用來源

龍仔,番黎啦:smile_o05:
好掛掛你呀~好想黎個抱抱呀(我既心情):smile_44::smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-30 03:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_15:放心啦...禾過左25架喇:smile_34:
歡迎阿wing, 傾計都好, 唔一定要出來,我遲左答你添:smile_40:
我日間公司好難上到黎,你多d上黎同其他人傾:smile_40:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-7-30 21:16 發表 查看引用來源
開冷氣~啦
頭先洗完碗熱啫~而家開晒風扇冇野啦:smile_o13:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-7-30 09:38 PM 發表 查看引用來源

好掛掛你呀~好想黎個抱抱呀(我既心情):smile_44::smile_30:
哈哈,想起你d廚藝添:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆