上一頁下一頁
發新話題

朋友至上^3^ PART 49,Q爆靚爆型爆再聚^^預祝GUM&天天生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  27.7k

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-16 10:19 AM 發表 查看引用來源
星期六唱k呀
有興趣就黎啦
你去呀:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-16 10:19 AM 發表 查看引用來源

早呀,,又一迪迪,,,,咁多迪,,好快變水塘:smile_19: :smile_19: :smile_19:
迪迪0712同伏特加0712都係我:smile_o01:

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-16 10:20 AM 發表 查看引用來源
你去呀:smile_47: :smile_47: :smile_47:
當然
你都黎啦
我好想見下你喎:smile_o01: :smile_o06:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-16 10:19 AM 發表 查看引用來源

我要你親口同我講:smile_o05:
下次你又坐埋d, 我又話過你知呀:smile_o05:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 10:22 AM 發表 查看引用來源

下次你又坐埋d, 我又話過你知呀:smile_o05:
上次已經大比嫁啦喎
仲有得埋咩??:smile_o05: 再埋就好high嫁啦喎:smile_o05:

今日既早餐係.......老婆餅:smile_03:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-16 10:22 AM 發表 查看引用來源

當然
你都黎啦
我好想見下你喎:smile_o01: :smile_o06:
我都想聽下你唱歌:smile_47:
我NG識唱歌架 好銀難聽架:smile_19:
同埋我屋企有白事 NG去喇
下個月先啦 NG唱都聽下你唱:smile_47:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-16 10:14 AM 發表 查看引用來源

你哥呢排都係感
現一現又走
佢工作忙

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-16 10:21 AM 發表 查看引用來源

迪迪0712同伏特加0712都係我:smile_o01:
0712都係你

引用:
原帖由 因子單 於 2009-7-16 10:25 AM 發表 查看引用來源

我都想聽下你唱歌:smile_47:
我NG識唱歌架 好銀難聽架:smile_19:
同埋我屋企有白事 NG去喇
下個月先啦 NG唱都聽下你唱:smile_47:
好呀,係嫁啦:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆