上一頁下一頁
發新話題

誠徵認真女朋友/net fd都可

收藏  |  訂閱
1.5k  28.6k

引用:
原帖由 知己朋友 於 2009-7-20 10:43 PM 發表 查看引用來源

yeah! give me 5
ok:smile_30:

引用:
原帖由 沒有你的日子 於 2009-7-20 10:44 PM 發表 查看引用來源
你甘既意思係唔想陪我...
唔想陪我 ...咪出聲LAW...>
我又冇咁既意思既........
但妳唔想一齊出黎玩咩

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-7-20 10:45 PM 發表 查看引用來源

我哋要唔要閃開一陣呢~~~~~~~~~~~:smile_o11:
5洗閃...好似比人拒絕左甘既FEEL...

引用:
原帖由 八面玲瓏 於 2009-7-20 10:39 PM 發表 查看引用來源
yin哥哥~~~~晚安~~~~~~~~~:smile_o13:
瓏妹晚安:smile_38:

引用:
原帖由 沒有你的日子 於 2009-7-20 10:43 PM 發表 查看引用來源
我係度呀...係AR YIN唔見左咋
5 G你地la:smile_53: :smile_46:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-7-20 10:46 PM 發表 查看引用來源

我又冇咁既意思既........
但妳唔想一齊出黎玩咩
我只係好少會大班人出黎姐............................................................................................

算啦,.....由佢啦.....

從不喜歡孤單一個 可惜偏偏孤獨一個...

引用:
原帖由 gameboyboy2004 於 2009-7-20 10:47 PM 發表 查看引用來源
5 G你地la:smile_53: :smile_46:
是但LA....都比人......:smile_o03:

引用:
原帖由 沒有你的日子 於 2009-7-20 10:46 PM 發表 查看引用來源
傻豬~~~~~~yin哥哥唔係啲咁嘅人嚟嘅~~~~~~~~~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 沒有你的日子 於 2009-7-20 10:46 PM 發表 查看引用來源
咪係.....人地女仔嚟家痳......我撐妳! 男人好鬼衰架!...:smile_o12:

引用:
原帖由 沒有你的日子 於 2009-7-20 10:47 PM 發表 查看引用來源
我只係好少會大班人出黎姐............................................................................................

算啦,.....由佢啦.....

從不喜歡孤單一個 可惜偏偏孤獨一個...
咁所以咪要試下識多d人囉:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆