上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.3k

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 10:57 AM 發表 查看引用來源

哦 , 我 記 得 啦 ~
您 果 日 咁 岩 好 得 閒 , 可 以 黎 傾 計 .:smile_40: :smile_40:
唔 好 意 思 呀 !
近 排 多 左 野 做 ,
冇 咩 記 性 ...:smile_27: :smile_27:
真叻!在這裡妳識咁多人重記得我佩服佩服!

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 10:55 AM 發表 查看引用來源
但 係 我 一 路 都 唔 係 好 覺 家 ~:smile_45: :smile_45:
可 能 就 係 咁 , 所 以 人 地 一 講 我 就 唔 好 意 思 ,
我 記 得 媽 媽 話 我 出 世 時 ,
有 護 士 問 佢 , 我 爸 爸 係 唔 係 外 國 人 呀  ...
咁又真係幾搞笑喎   
      生左個咁似mix既靚BB女...:smile_40:
      咁妳父母既樣子似外國人嗎!?:smile_14:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-18 11:00 AM 發表 查看引用來源
早晨~小妹~~~~
早 晨 呀 !
鬼 鬼 .....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 deckk6807 於 2009-6-18 11:01 AM 發表 查看引用來源
                                                                                                                            真叻!在這裡妳識咁多人重記得我佩服佩服!
唔 好 咁 講 ~
我 都 會 好 似 頭 先 咁 ...
會 問 您 係 邊 個 家 ~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-18 11:05 AM 發表 查看引用來源

咁又真係幾搞笑喎   
      生左個咁似mix既靚BB女...:smile_40:
      咁妳父母既樣子似外國人嗎!?:smile_14:
我 都 覺 得 搞 笑 呀 !!
我 父 母 唔 似 外 國 人 家 ...
百 分 百 中 國 人 ...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 11:12 AM 發表 查看引用來源

唔 好 咁 講 ~
我 都 會 好 似 頭 先 咁 ...
會 問 您 係 邊 個 家 ~~:smile_13: :smile_13:
哈哈!大妹咁妳以後就稱呼我做 kk 會晤會好記D牙!:smile_46:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-18 11:15 AM 發表 查看引用來源
我 都 覺 得 搞 笑 呀 !!
我 父 母 唔 似 外 國 人 家 ...
百 分 百 中 國 人 ...:smile_35: :smile_35:
:smile_35:咁妳啲兄弟姊妹又似唔似架

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 18/6/2009 11:11 發表 查看引用來源

早 晨 呀 !
鬼 鬼 .....:smile_40: :smile_40:
今日咁得閒呀~~~

引用:
原帖由 deckk6807 於 2009-6-18 11:15 AM 發表 查看引用來源
                                                                                                                            哈哈!大妹咁妳以後就稱呼我做 kk 會晤會好記D牙!:smile_46:
唔 ....KK 都 得 呀 !
黎 到 都 有 另 一 個 KK (628KK).....
咁 我 以 後 叫 您 做 KK 囉 ~~

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-18 11:18 AM 發表 查看引用來源

:smile_35:咁妳啲兄弟姊妹又似唔似架
咁 又 唔 知 呀 !
又 好 似 冇 咩 人 話 我 細 佬 同 我 妹 似 喎 ...:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆