上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

師兄 3場好醒點睇呀?
上場2檔116磅跑上黎終點前先嬴到小小睇落仲唔似有貨
今場出3檔121 但係竟然就換左雷神騎??
雷神呢個時候騎佢係咪即係有信心呢對佢?

引用:
原帖由 ryoryocyc 於 2017-6-27 09:14 AM 發表 查看引用來源
師兄 3場好醒點睇呀?
吾知你講乜!都無換人!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-27 09:35 AM 發表 查看引用來源

吾知你講乜!都無換人!
係喎@@:我睇錯左SORRY~
咁師兄點睇呢隻馬呀??

引用:
原帖由 ryoryocyc 於 2017-6-27 09:14 AM 發表 查看引用來源
師兄 3場好醒點睇呀?
你都要認真睇下片, 齋推都可以做到1.39.05, 睇佢個樣好似大把在手咁款, 王氏宗親會話重未夠皮. 同晚自己友實在太多. 其他倉主好難叫馬主落飛, 雖然又係大熱門, 都無計唔睇好架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 09:57 AM 發表 查看引用來源

你都要認真睇下片, 齋推都可以做到1.39.05, 睇佢個樣好似大把在手咁款, 王氏宗親會話重未夠皮. 同晚自己友實在太多. 其他倉主好難叫馬主落飛, 雖然又係大熱門, 都無計唔睇好架!
係喎~轉完彎起左兩鞭就推住過喎:030:
咁樣就做腳啦:096:

如果不計潮水論, 呢粒珍珠都要睇, 因跑谷草以來再好都係上次, 尾段能跑出23.15, 應唔少野架!

附件

引用:
原帖由 ryoryocyc 於 2017-6-27 10:00 AM 發表 查看引用來源

係喎~轉完彎起左兩鞭就推住過喎:030:
咁樣就做腳啦:096:
睇錯就睇錯啦, 跌落地拿返渣沙, 做腳, 如果贏出, 是否你要食左渣沙架! 僆仔.
一睇就知你係馬場初哥, 講野係無經大腦, 應係Most Land Low.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-27 10:17 AM 發表 查看引用來源

睇錯就睇錯啦, 跌落地拿返渣沙, 做腳, 如果贏出, 是否你要食左渣沙架! 僆仔.
一睇就知你係馬場初哥, 講野係無經大腦, 應係Most Land Low.
:029:我上面咪認左錯囉師兄:029::029:
如果心水同師兄唔同路我講聲對唔住囉....:044:

引用:
原帖由 ryoryocyc 於 2017-6-27 10:22 AM 發表 查看引用來源

:029:我上面咪認左錯囉師兄:029::029:
如果心水同師兄唔同路我講聲對唔住囉....:044:
此帖係比較係高級一些, 又免費, 又無收費, 希望所以發言前要經一經大腦, 心水各有不同, 各人睇法應不一樣, 如果唔係洗撚有賠率出現, 你可以話你唔睇好好醒係無錯, 不過錯在你連上次上馬是誰都無睇清楚而發言, 這就長示你根本唔尊重本帖在此亂七咁發言, 所以才要吊七你. 心水各不同, 唔同路唔緊要, 提出係無問題, 無任歡迎. 你係無錯, 不過係比其他人無腦一啲.

好似老劍咁有修養之人, 都第一時間反駁你, 可想而知你係幾乸無腦.

Ryoryocyc呀, Run, you out, Run, you out, call you candle, tastes like chewing candle, completely taste flat.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆