上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-21 11:36 AM 發表

而家d同事都比我玩謝啦:096: :096:
你唔好持靚行兇wo...:034:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-21 11:36 AM 發表

而家d同事都比我玩謝啦:096: :096:
妳間行叫咩...等我black list 佢先:096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-21 11:38 AM 發表

你唔好持靚行兇wo...:034:
達哥你做地產?...想請教你如何得到自己單位的平面圖..因我想裝修屋企

波盤 達達 小保加對面點睇:025:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 11:44 AM 發表

達哥你做地產?...想請教你如何得到自己單位的平面圖..因我想裝修屋企
我唔係做地產㗎wo...sorry~:027:
我唔知你住乜類型嘅樓,不過我諗你應該可以問下管理處...
如果你係大裝...傢俬鋪or裝修公司有度呎服務,可以大概畫得出你家嘅平面圖嘅....

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-5-21 12:05 PM 發表

我唔係做地產㗎wo...sorry~:027:
我唔知你住乜類型嘅樓,不過我諗你應該可以問下管理處...
如果你係大裝...傢俬鋪or裝修公司有度呎服務,可以大概畫得出你家嘅平面圖嘅....: ...
okok..3q

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-21 12:01 PM 發表
波盤 達達 小保加對面點睇:025:
埸波同妳上圍一樣:096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 12:16 PM 發表
即係大定細呀:071: :071: :071:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 12:16 PM 發表
可大可小....:096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-21 12:20 PM 發表

即係大定細呀:071: :071: :071:
我諗會喺細:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆