上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 03:08 PM 發表

1,2是但揀一隻都揀錯...對唔住呀...:043:
仲有五場,輸錢唔緊要,千祈唔好輸信心......:122:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 03:12 PM 發表

哈...O岩O岩係洗手間見落雨先度出黎既.......但直路唔知去左邊...:122: :029:  
佢好似跟得過前左...咁你條5環彩叫唔叫到呀...有冇1,8...:097:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:16 PM 發表

仲有五場,輸錢唔緊要,千祈唔好輸信心......:122:
係呀,大把機會追..:098: :097:

第7場買3重彩邊兩隻行頭好D呢?
完全無心水..:035: 大家比D意見啦....:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-9 03:19 PM 發表
第7場買3重彩邊兩隻行頭好D呢?
完全無心水..:035: 大家比D意見啦....:041:  
睇飛就 12好鬼勁...:044:

回覆 #1404 kuskit 的帖子

超理想:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 03:16 PM 發表

佢好似跟得過前左...咁你條5環彩叫唔叫到呀...有冇1,8...:097:
有1,:071:1,2,3,12....4,6,7,8....?.....2,7.....1,4.....4,7,:097: :098:

呢場飛快勇證明過可以好主動,排八檔要睇佢心意,如果落到40蚊倒就唔駛諗第隻.....:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 03:21 PM 發表

睇飛就 12好鬼勁...:044:
但外檔怕唔怕難追呢?...:027:
如果6,8會點揀呢?...:041:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 03:24 PM 發表
呢場飛快勇證明過可以好主動,排八檔要睇佢心意,如果落到40蚊倒就唔駛諗第隻.....:096:
認同...5,6揀...即場睇6號靚...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆