上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-25 10:34 PM 發表

做咩唔繼續撐?你唔撐我都唔會無啦啦鬧你,
不過做每樣野之前唔該睇清楚先好嘈,
到人嘈返你就撐,又搵唔到理由去撐,
呢個西兄既post,我都唔想同你係度嘈,
不過想講你知,呢個post好多人睇,
比人睇到你咁魚就 ...
你前世一定係一隻白痴狗,日日係度吠,勁9嘈:020::020:

引用:
原帖由 koloman 於 2006-9-25 10:37 PM 發表
誰攪事心裡有數
睇返之前邊個搞事先啦,肓亨~~~~:014:

引用:
原帖由 十二戒 於 2006-9-25 10:39 PM 發表

你前世一定係一隻白痴狗,日日係度吠,勁9嘈:020::020:
你又返出黎?你之前入我個post比我串完又係度搞事呀?
咁多小朋友...好心你地就慳d啦,撐完一次又嘈,
煩到死咁,係要嘈就出去開個post叫我入去嘈,
唔好再係西兄個post度嘈ok??:014::011:

引用:
原帖由 koloman 於 2006-9-25 10:45 PM 發表
十二戒 ,你說的真不錯.很好笑.
識唔識字呀垃圾,我叫你出去開個post黎同我嘈呀,
唔好係度打咁多廢野,冇人想睇你d狗既字,
要嘈就快d,唔好阻住我~~~ok??:014:

BBQBOY兄算喇唔好同佢地玩喇!佢地一定好悶先上吠者你回佢地咪益左佢!誰攪事大家心裡有數啦!無謂令西兄難做啦

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-25 10:46 PM 發表

識唔識字呀垃圾,我叫你出去開個post黎同我嘈呀,
唔好係度打咁多廢野,冇人想睇你d狗既字,
要嘈就快d,唔好阻住我~~~ok??:014:
以我估計
十二戒 同koloman 根本係同一人
(數字人)
2個ip都係新開的
一睇就知啦

我在努力拉個post下去...你們就post上來...激死我啦........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆