上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  151.4k

收左工

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-15 09:47 PM 發表 查看引用來源

真心覺得呢個功能好好用,我自己除左會睇其他post個陣用,睇自己舊post都會用,回顧番同某些人既對話
不過呢個功能都有好恐怖既用處,就係你覆過d咩一check就知,已經有ching俾我睇過大少同D覆其他post既證據?(我 ...
係呀 ~ 對對方留言一目了然 ~
行得正企得正 唔怕比人睇呀
但點解其他人要比返你睇佢地留過D咩言用意是什麼呢?? 唔太鍾意D人甘 好是非精 哈 ~
有時係其他POST 講既野 純粹無聊 打發下時間 ~
正如我係第2個POST 留言會好咸濕  純粹覺得係講咩都得 當娛樂下 發洩下平日唔會講既野
但我係你呢個POST就比較正經
不過人地點講有咩所謂 ~ 做好自己本份對得住你就得

引用:
原帖由 tsz.. 於 2016-3-16 08:44 PM 發表 查看引用來源

但點解其他人要比返你睇佢地留過D咩言用意是什麼呢?? 唔太鍾意D人甘 好是非精 哈 ~
正如我係第2個 ...
Same here ching
係呢到我都會好正經

假期机票好貴。。

呢一個D,幾好人咁~

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-3-15 09:47 PM 發表 查看引用來源

真心覺得呢個功能好好用,我自己除左會睇其他post個陣用,睇自己舊post都會用,回顧番同某些人既對話
不過呢個功能都有好恐怖既用處,就係你覆過d咩一check就知,已經有ching俾我睇過大少同D覆其他post既證據?(我 ...
您可以唔使理其他師兄PM講咩,因為看您POST都會知道您同大少同D的事情,如果您對佢地無感情的話,您回黎之後係可以唔會搵佢地啦,所以就算嬲黎都無意思,您學業緊要D,您俾心機讀書仲好啦

引用:
原帖由 tsz.. 於 2016-3-16 08:44 PM 發表 查看引用來源

正如我係第2個 ...
點解係我個post要正經d?難道我好嚴肅?
我係絕對行得正企得正,而且出黎玩何必咁認真
當然兩個都想認真發展就另作別論

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-3-16 09:30 PM 發表 查看引用來源

Same here ching
係呢到我都會好正經
點解姐?
為左你地2個我特登去問我個fd,佢話我超唔正經
我問點解,佢話可能我地兩個有親切感,所以唔會係對方面前限制自己行為
我搞gag講左句,咁係咪代表我下次可以盡量抽佢水

引用:
原帖由 想做sp 於 2016-3-17 08:49 AM 發表 查看引用來源
假期机票好貴。。

我都知(都唔知係我太努力定話我咩好,放假前2個星期先知自己連放5日

引用:
原帖由 kennykenken 於 2016-3-17 04:00 PM 發表 查看引用來源

您可以唔使理其他師兄PM講咩,因為看您POST都會知道您同大少同D的事情,如果您對佢地無感情的話,您回黎之後係可以唔會搵佢地啦,所以就算嬲黎都無意思,您學業緊要D,您俾心機讀書仲好啦
我無嬲丫
我好似無咩係post度講過大少d野wo
最近都幾努力下,星期三約左同學係我宿舍練習,練到11點半

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆