上一頁下一頁
發新話題

(爆了再出)沒有說好的草叢驚魂!!!

收藏  |  訂閱
3.3k  84.0k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-27 11:38 PM 發表 查看引用來源
@ @ 幾時連呢度都變成咁 :smile_o08:
(連)係咩意思?

對不起大家!今次玩過龍…囡囡對不起!無下次

引用:
原帖由 phowong 於 2011-9-27 11:41 PM 發表 查看引用來源

REX哥仔..:smile_27:
你.. 係咪想打.. 教左你.. 唔好再去其他地方度撩人.. jenny.. 再加埋係度傾計
遲早有人呷醋唔要你個陣, 你知味道

引用:
原帖由 KkenEN 於 2011-9-27 11:42 PM 發表 查看引用來源

(連)係咩意思?

即係都有 argue 的意思
又有一個山頭起火... 火勢迅速猛烈.. 現在已經升為三級火警..需要搵人開喉灌救

引用:
原帖由 rex1120 於 2011-9-27 11:42 PM 發表 查看引用來源

頂你關唔關你事?我認我知佢唔中意某的野仲講…我玩過龍…令佢嬲係我利用她的同情!我錯…但唔洗你出聲講咩識朋友廢話

唔關嫁 不過呢度公眾論壇 係人都可以發言嫁麻
再加上我又無指名導姓話你 你係都要對號入座我阻唔到你嫁喎:smile_39:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-27 11:46 PM 發表 查看引用來源

即係都有 argue 的意思
又有一個山頭起火... 火勢迅速猛烈.. 現在已經升為三級火警..需要搵人開喉灌救
甘大家係度都係搵個空間去枓下氣!開心下!快D熄啦D火!!!

引用:
原帖由 騙心高手 於 2011-9-27 11:48 PM 發表 查看引用來源

唔關嫁 不過呢度公眾論壇 係人都可以發言嫁麻
再加上我又無指名導姓話你 你係都要對號入座我阻唔到你嫁喎:smile_39:
收皮啦你!我認我錯…因為係我唔岩…但你暗串咁小家行為…唔該滾

路女仲會唔會返黎呢?死啦…我有一D掛住佢添…搣你搣你快返黎!!!

引用:
原帖由 KkenEN 於 2011-9-27 11:52 PM 發表 查看引用來源
路女仲會唔會返黎呢?死啦…我有一D掛住佢添…搣你搣你快返黎!!!

行開陣 就搞到咁既:smile_o08:
我諗佢沖緊涼咋

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-9-27 11:31 PM 發表 查看引用來源
相相相

唔係好明?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆