上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.9k

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 01:27 PM 發表 查看引用來源
冇人叫你專一:smile_22: 叫你専一嗰個儍ge:smile_38: 係叫認認真真沉一次呀:smile_38:
個心吾專一點樣可以認認真真沉一次喎:smile_13:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 01:40 PM 發表 查看引用來源
講黎講去都係揸緊啲錢:smile_34:
揸實對波
爆菊揸實條腰:smile_47:
想陳都幾難:smile_45:
咁都吾駛爆菊爆得咁密啩:smile_27:

好明顯佢好鐘意爆匊:smile_27:

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-12 02:30 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 14:09 發表 查看引用來源

咁都吾駛爆菊爆得咁密啩:smile_27:  
生劏一束菊花大約一千你自己計數喇

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-1-12 14:30 發表 查看引用來源
陳得北姑就5可以當企地係人去對待:smile_34:
否則到頭來你地又喺度呼天搶地:smile_27:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2011-1-12 03:06 PM 發表 查看引用來源
陳得北姑就5可以當企地係人去對待:smile_34:
否則到頭來你地又喺度呼天搶地:smile_27:
做到好似我咁都得啫~我又矛呼天搶地~我對啲女女又好~做人既野~大家開心過咪算囉~何必咁計較呢:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-12 15:12 發表 查看引用來源

做到好似我咁都得啫~我又矛呼天搶地~我對啲女女又好:smile_o12:  
最產有啲老陳幫北姑父母教女呢

企陳你開心

禾沉你開心:smile_13:

鵝們還有什麼可以問

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-12 01:27 PM 發表 查看引用來源
冇人叫你專一:smile_22: 叫你専一嗰個儍ge:smile_38: 係叫認認真真沉一次呀:smile_38:
禾刀巧專一線包 :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆