上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  67.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-8 01:29 PM 發表 查看引用來源

陳船又矛對象~:smile_13: :smile_45:  
:smile_22: 頂~~今日上去見到嘅第99條女~~就沉佢囉~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-8 01:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_22: 頂~~今日上去見到嘅第99條女~~就沉佢囉~~
尼又玩一入到K房同媽咪講要第三轉第四个呀:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-8 01:40 PM 發表 查看引用來源

尼又玩一入到K房同媽咪講要第三轉第四个呀:smile_o01::smile_o01:
叫條囡 食wasabi壽c 咪有搓戀 ge 感著 :smile_o05:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-8 01:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 今次唔係呀~~禾睇然六七轉~~同企講話要返第二水行頭果個~~佢鹵味~~比企記撚得:smile_42:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-8 09:38 AM 發表 查看引用來源
猛人泥架! 係沉船區..唔係..係沉船界先啱, 佢愛得比一般C兄轟烈, 過程亦十分曲折,間中雖風回路轉..但無奈又是一波三析.. 內容豐富直得大家參閱,他昻藏六呎,單身獨居,身任跨國公司高層,身邊 ...
果然勁:smile_o12:

引用:
原帖由 好命 於 2010-9-8 01:33 PM 發表 查看引用來源

陳住禾先 打錢 禾qq ,  再網膠 :smile_o03:
玩到咁大~:smile_19:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-8 01:35 PM 發表 查看引用來源

即係冰個呀~:smile_53: :smile_14:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-8 12:35 PM 發表 查看引用來源

唔知得唔得......
好高興你有補充

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-8 02:10 PM 發表 查看引用來源

即係冰個呀~:smile_53: :smile_14:  
尼一過關就數尼每个見到既雌性物體, 到第99个......就沉佢....:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 好命 於 2010-9-8 01:08 PM 發表 查看引用來源

似是波

雖然禾5中2咸華 :smile_o03:

你比得 半毛 , 打半套咩 :smile_o05:
中左有$400.重5夠反3G:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆