上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.7k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 06:53 PM 發表 查看引用來源

我對佢不嬲都好勤力鮁....二+三年來...我地重keep住一星期有兩次鮁!

所以我出去偷食時都幾吃力鮁!:smile_o03:
唔講次數, 但計每一次, 你做既功夫有冇偷工減料到

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 23/8/2010 08:53 PM 發表 查看引用來源

係架...所以禾反得就反...唔係巧似馬尼拉班傻西貢...就想反都矛得反...:smile_o03:
唉....人生禍福無常....珍惜眼前所有人和事啦!:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 23/8/2010 09:01 PM 發表 查看引用來源

唔講次數, 但計每一次, 你做既功夫有冇偷工減料到
絕冇欺塲....靈慾一致㗎!:smile_o05:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-23 09:14 PM 發表 查看引用來源

唉....人生禍福無常....珍惜眼前所有人和事啦!:smile_o06:
所以禾要巧巧去反囉....:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 08:53 PM 發表 查看引用來源

係架...所以禾反得就反...唔係巧似馬尼拉班傻西貢...就想反都矛得反...:smile_o03:
5系乜都可以亂up架 尊重受害人既机本禮貌你都冇 鄙视你 睇你5起:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-23 08:53 PM 發表 查看引用來源

唉....輝仔....雖然網上講野可以不負責任......尼入黎呢版唔会預你係聖人.....但有時講野比D同情心或同理心可以嗎?:smile_39::smile_39:

禾貢講姐...咁係呀嘛...有日本果D地方唔去...泰國先紅衫軍完...重去馬尼拉:smile_o16:

引用:
原帖由 不机 於 2010-8-23 09:51 PM 發表 查看引用來源
5系乜都可以亂up架 尊重受害人既机本禮貌你都冇 鄙视你 睇你5起:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
禾以夜遊界傑青新份:smile_o08: 向所有屎難者道歉...岩岩係禾講錯野.;..:smile_o03:

早晨呀,各位師兄:smile_o15:

早晨早晨 :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆