上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  31.1k

引用:
原帖由 goodnight 於 2009-8-17 02:01 AM 發表 查看引用來源

原黎貢, 失覺, 失覺. :smile_45:

仲有查實必壤站, 係搞咩架呢? :smile_41:
睇吓有冇壞人比我溝咋:smile_13: :smile_13:

心大人我去訓啦~:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 goodnight 於 2009-8-17 02:01 AM 發表 查看引用來源

原黎貢, 失覺, 失覺. :smile_45:

仲有查實必壤站, 係搞咩架呢? :smile_41:
入o黎學壤

引用:
原帖由 Boommmm 於 2009-8-17 02:02 AM 發表 查看引用來源

:smile_24:噢! 佢真係受歡迎啦
緊係...佢好冇安全感

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-17 02:05 AM 發表 查看引用來源
  緊係...佢好冇安全感
:smile_24:我都係而家先知道~

引用:
原帖由 Boommmm 於 2009-8-17 02:06 AM 發表 查看引用來源

:smile_24:我都係而家先知道~
會點架:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-17 02:04 AM 發表 查看引用來源
   睇吓有冇壞人比我溝咋:smile_13: :smile_13:
噢...古嫂貢又何必呢? :smile_45:

除左古仔, 你仲有差佢小小嘅良友, 再差多小小嘅仲有我. :smile_30:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-8-17 02:07 AM 發表 查看引用來源
   會點架:smile_13: :smile_13:
冇點架
:smile_24::smile_24::smile_24:最多唔同佢傾計lu, 佢咁忙唔阻佢

引用:
原帖由 goodnight 於 2009-8-17 02:08 AM 發表 查看引用來源

噢...古嫂貢又何必呢? :smile_45:

除左古仔, 你仲有差佢小小嘅良友, 再差多小小嘅仲有我. :smile_30:
良友唔要我:') 你你你好壞架咩:smile_13:

引用:
原帖由 Boommmm 於 2009-8-17 02:05 AM 發表 查看引用來源

入o黎學壤
貧果話唔係貢用架.  :smile_38:

你好呀高妹.  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆