上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第三版]

收藏  |  訂閱
1.5k  37.5k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-8 12:34 AM 發表 查看引用來源
錯兩個字,罰兩張毛澤東~~:smile_o04:
咁都俾你找到.....咁出包膠既神聖任務就交俾你啦......任務價值=無限咁多張人仔:smile_40:

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-8 12:33 AM 發表 查看引用來源

係呀...我就快又再叫啦:smile_38:
叫 唔好...........停

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-8 12:39 AM 發表 查看引用來源

咁都俾你找到.....咁出包膠既神聖任務就交俾你啦......任務價值=無限咁多張人仔:smile_40:
先俾兩張人仔再講:smile_o14:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-8 12:42 AM 發表 查看引用來源
先俾兩張人仔再講:smile_o14:
好,俾2張.....再由你請我們大圍食飯慶祝你咁叻找出錯處喎...呵呵呵呵!!!!:smile_o11:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-8 12:45 AM 發表 查看引用來源

好,俾2張.....再由你請我們大圍食飯慶祝你咁叻找出錯處喎...呵呵呵呵!!!!:smile_o11:
咁筍~好~一於咁話~

明天早起.........小弟瞓先啦........祝各位師兄今晚發個甜美既春夢啦!!!!:smile_o07:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-8 12:45 AM 發表 查看引用來源

有得食, 一定suppport

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-8 12:49 AM 發表 查看引用來源
明天早起.........小弟瞓先啦........祝各位師兄今晚發個甜美既春夢啦!!!!:smile_o07:
good nite :smile_15:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-8 12:49 AM 發表 查看引用來源
早抖啦:smile_o12:

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-8 12:51 AM 發表 查看引用來源

good nite :smile_15:
小弟都瞓啦........:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆