上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  33.1k

頭先沖完涼
早d沖早d訓

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-8-3 23:42 發表 查看引用來源
頭先沖完涼
早d沖早d訓
:smile_o04:  妳終於肯早 D 訓?? :smile_o12:  咁就好啦~ :smile_o01:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-8-3 23:45 發表 查看引用來源

:smile_o04:  妳終於肯早 D 訓?? :smile_o12:  咁就好啦~ :smile_o01:
昨日都成5點先訓

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-8-3 23:48 發表 查看引用來源
昨日都成5點先訓
:smile_34: :smile_34:  如果我晚晚都係咁既話, 我仲會死快D ... :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-8-3 23:50 發表 查看引用來源

:smile_34: :smile_34:  如果我晚晚都係咁既話, 我仲會死快D ... :smile_30: :smile_30:
點解~~~~~~~~

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-8-3 23:54 發表 查看引用來源
點解~~~~~~~~
:smile_30: :smile_30:  因為我老過妳好多囉... 哈哈哈~

咁緊係死快過妳好多嘛... :smile_o13:

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-8-3 23:48 發表 查看引用來源
昨日都成5點先訓
引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-8-3 23:50 發表 查看引用來源
估唔到你地可以咁"早訓"咖.. :smile_45::smile_39::smile_42:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-8-3 23:59 發表 查看引用來源
估唔到你地可以咁"早訓"咖.. :smile_45::smile_39::smile_42:
:smile_o04:  HI~ 豆豆~ 好耐無見啊...

我仲以為妳轉左做 "早睡早起煲碟黨" 既會員... 唔再返黎深宵時間 HEA 下添... :smile_o13:

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-8-4 00:02 發表 查看引用來源

:smile_o04:  HI~ 豆豆~ 好耐無見啊...

我仲以為妳轉左做 "早睡早起煲碟黨" 既會員... 唔再返黎深宵時間 HEA 下添... :smile_o13:
乖弟弟.. 你好嘛.. 近來習慣了早睡早起丫嘛.. 我依家都開始冇電la:smile_27:

joyce & 乖dd.. gdnight.. :smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆