上一頁下一頁
發新話題

鬼王徵~~~18yrs以上吃喝玩樂朋友 (2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.4k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-17 11:27 AM 發表 查看引用來源

咁你住邊區 :smile_o10:
隔你屋企好遠 ........................西頁:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 11:32 發表 查看引用來源

隔你屋企好遠 ........................西頁:smile_o01:
咁你返工都好方便...西貢有紅van到kln bay

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 10:58 AM 發表 查看引用來源

人家要減肥, 唔可以食太多:smile_o03:
我起九龍灣返工, 近唔近你呀:smile_o05:
近我 :smile_o01:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-17 11:35 AM 發表 查看引用來源

咁你返工都好方便...西貢有紅van到kln bay
係呀, 乜你咁熟路既:smile_o04:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-17 11:36 AM 發表 查看引用來源

近我 :smile_o01:
小豬豬又係起九龍灣返工架:smile_o05:

:smile_o01:
引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 11:39 發表 查看引用來源

係呀, 乜你咁熟路既:smile_o04:
禾以前都系住KLN BAY嗎

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-17 11:43 AM 發表 查看引用來源
:smile_o01:

禾以前都系住KLN BAY嗎
哦.....唔怪得啦

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 11:40 AM 發表 查看引用來源

小豬豬又係起九龍灣返工架:smile_o05:
just near 九龍灣 返工 and sometimes I will have badminton plat at 九龍灣 after work :smile_o05:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-17 11:49 AM 發表 查看引用來源

just near 九龍灣 返工 and sometimes I will have badminton plat at 九龍灣 after work :smile_o05:
九龍灣邊度有地方得打羽毛球呀:smile_41:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-17 11:51 發表 查看引用來源

九龍灣邊度有地方得打羽毛球呀:smile_41:
九龍灣室內運動場

德福德藝會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆